Koltuk derileri yıpranmış gibi görünüyor önler.Würth deri besleyici krem sür kardeşim pamuk gibi olsun çatlama filanda olmaz,olan çatlaklarda büyümez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koltuk derileri yıpranmış gibi görünüyor önler.Würth deri besleyici krem sür kardeşim pamuk gibi olsun çatlama filanda olmaz,olan çatlaklarda büyümez.
Valla Nedret sen radyatörü sökmüş adamsın koltuk kılıfı sana vız gelir ama nasıl yenisini takacan o sıkıntı işte.Her döşemecide de aynı deriden bulabilirmisin şüpheli,sen en iyisimi kremle gitsin şimdilik, yada iyi bir döşemeci bulursan bir göster belkide elinde aynı renk deri bulunabilir.
selam arkadaşlar ben burda yeniyim. Benimde laguna 2 var 2006 model benimde kalorifer petegi kaciriyor. Yenisini istedim. Ustalar 250 tl değişme işciligini istiyorlar. Kendim değiştirmek istiyorum.ama altan mi yoksa göğüs sökülecekmi bana yardimci olurmusunuzslm.peteği motorun ordanmı aldınız yoksa direksiyonun altından mı aldınız?