Kalorifer petegine kireç çözücü dökülür mü?

ardadrmz

Arda Durmaz, T.C Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
06-Ankara
ArkadaŞlar bugun sanayiye gittim arabamin kaloriferİ hic isitmiyodu: ( .petek tikanmis dediler kale marka petek 50 tl. Takilmasi icin ön göĞsün cikmasi gerekiyomus.onada 50 tl dedİler..fİyatlar nasil sİzce eve geldim internette arastrdim. Biri kirec cozucu dokmus 1 hafta gezmis sonra icini temizlemis antifiriz koymuss gayet iyi isitiyomus napmaliyim degerli fikirlerinizi almak istiyorum...

Ön göğüs sökülmeden makineyle temizleniyor, biz makinasını yapıyoruz. Antalyada varsa oraya yaptır:eyv

Ben bu kireç sökücü yüzünden yeni petek almak zorunda kalmıştım. Kalorifer Radyatörünü Şişleme işine gelince, şişlense bile iç kısımda kalan pürüzlü kesimler kısa zamanda kireci tekrar tutuyor. En mantıklısı yan sanayi bile olsa yenisini takmak.

bu işte zaten konsol sökümünden dolayı işçilik pahalı fakat spring den çok işçilik alıcaklarını sanmam bunların hepsi geçici çözüm olur degişim şart olucak bir süre sonra

Kardeşim kireç çözücüyle falan uğraşma direk değiştir.80 liraya yapıyorlar bizim buralarda ordada farklı değildir.İlerde patlıcak zaten o zaman mecbur değiştirmek zorunda kalacaksın.:eyv

Bende kalorifer peteğinden sıkıntı yaşamıştım. Temizleme yapan birkaç yere sordum fakat r 9-11 ler temizlenmşyormuş. Kireç sökücünün peteklerede zarar vereceğini düşünüyorum. 50tl işçilik o iş için fazla değil. Değiştirmenizde fayda var diye dülünüyorum. Ben değiştirdim. Kafam rahat. Değiştirme aşamasında bakır borulu olanı tercih edin. Daha uzun ömürlü oluyormuş.

Kirec cozucu sikinti yaratmaz, temizler. Ancak petekte oncesinde olusmus olan delik/catlak varsa, kirec ve pastan arindiktan sonra bu kez de su kacirmaya baslar. Biraz sans isi bu.. Porcoz 3 lira. Denemesi bedava sayilir. Bence dene :)

Sonucta sIkIntI olmazsa ne ala.. Olursa zaten her halukarda petek degisecekti..

Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk

​Bırak kireç sökücüyü vs tak yenisini pırıl pırıl başın ağrımadan:eyv

Ben kireç çözücü atmanızı tavsiye ederim .
Silindir kapağında çatlak patlak yoksa :)

1 haftadır yoktum canakaledeydım cevap veremedım k.bakmayın arkadaslar.evt en guzelı degıstırmek olacak sanırım.hepınıze cok tesekkur ederım..

Geri