Kampana sesine çözüm önerisi

Dolunayrfc

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba saygıdeğer renaultcular.aracım 2015 clio edc arka kampanalardan surekli ses geliyor “ciyik ciyik” icini acip temizlettim fakat kisa sure sonra yine basladi buna kalici bir çözüm yok mu? Arabayi sattiracak bu ses bana

Frene basınca mı yoksa sürekli mı ses geliyor?

SM-C7010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bas cek te ses geliyor.surekli bas cek yaparsam surekli geliyor.

Kampanaların içinde balataların temas ettiği bir kaç noktanın fren güreşiyle yağlanması lazım bu yapıldı mı?

merhaba ,
merkezlerin hareketini yaptığı bir pim var çok kolay oksitlenme yapıyor. Sökülüp temizlenip greslendikten sonra ses kalmaz henüz benim clio da başlamadı ama bakım için gitdiğimde şait oldum

selamlar bende kampanaları temizlettim ama öle yağlama gibi işlem yapmadılar.Fırça ile temizleyip geri taktılar.Çok hafif ötme yapıyor.Bu işi düzgün yapacak bir yer var mı tavsiye edebileceğiniz? Servis dışında :)

merhaba ,
merkezlerin hareketini yaptığı bir pim var çok kolay oksitlenme yapıyor. Sökülüp temizlenip greslendikten sonra ses kalmaz henüz benim clio da başlamadı ama bakım için gitdiğimde şait oldum

Sesi o pim mi yapıyor eger sorun onda ise hemen degiştireyim.

Kampanaların içinde balataların temas ettiği bir kaç noktanın fren güreşiyle yağlanması lazım bu yapıldı mı?

Yapıldı hocam ayrıca fırça ile temizledilerde ses bir süre kesiliyor sonra yine başlıyor

Bahsettiğiniz ses frene basınca videodaki gibi mi geliyor?

Geri