Kangoo 2 serisinden 3. Kango muz olmasına rağmen türkiyede satılmaya başladığından beri alıyoruz hatta tekrar değiştiricez ama biz ailecek düşündük abim ben babam. Şirket arabası bunlar,zaten elemanlar bakmadan biniyor dedik ermatta herkonuda indirimiz olmasına rağmen pahalı fiyatıydı bende aldım dün sabah arabayı gittim dükkanın ordaki tamirciye aynı zamandada bizleri çok seven biri kamyon geliyor depoya tamirci adam sonuçda kapısında birsürü araba var arka deponun sokağının başındada tamircinin dükkanı orası. Bazen dükkanda olmuyor başka yerde işi varken işini bırakıp arabayı çekmeye geliyor yani bu derece kmler farketmiyor 100de olduğu oluyor 10km de uzaktanda geldiğide oluyor. Neyse konu şu yağ filtresi motor yağı hava filtresi mazot filtresi değiştirdim 285tl parça ve işçilik. Tuttu.
Bir önceki bakımdada 122.000de hava ve yağ değişmişti 30.000km sonra bakımı yapıldı ben bakmasam abimde bakmıcak babamda elemanlarda bu parçalar orjinal hepsi sizce fiyatı normalmı???
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir önceki bakımdada 122.000de hava ve yağ değişmişti 30.000km sonra bakımı yapıldı ben bakmasam abimde bakmıcak babamda elemanlarda bu parçalar orjinal hepsi sizce fiyatı normalmı???
Sent from my iPhone using Tapatalk