selam dostlar..aracıma chip tunning yaptırdım..baya çekişte fark attı eskisine göre..fakat bir sorunla karşılaştım..sorun şöyle..yazılımdan sonra yolda seyir halindeyken gaz kesmeden eko moda geçince araç aniden motor kesiliyor ve enjektör arızası veriyor...önce mekanik bir arıza olduğunu düşündüm ama chip işini yeni yaptırdığımdan yazılımsal olabileceğini de düşündüm ve buna istinaden orjinal yazılımı geri yükledik ve düzeldi hata vermedi bir daha..yani sorun yazılımsal..bu konuda nedenleri hakkında bilgisi veya fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim..yoksa chipliyken arac deliye döndü kafa atma falan yapıyor o kadar..tahminim bi 135 hp yi buldu çekiş..
ama normal yazılıma dönünce bana kağnı gibi geldi..chipli halinede dönmek istiyorum..araç şimdi orjinal yazılımıyla sıkıntısız..ama ölü gibi..chipten sonra öyle hissettirdi..
gerçi işlemi yapan arkadaşlar ilgileniyorlar sağolsunlar..isim vermiyorum çünkü ilgili ve alakalılar..bakalım önümüzdeki hafta birdaha ilgilenecekler...
ama normal yazılıma dönünce bana kağnı gibi geldi..chipli halinede dönmek istiyorum..araç şimdi orjinal yazılımıyla sıkıntısız..ama ölü gibi..chipten sonra öyle hissettirdi..

gerçi işlemi yapan arkadaşlar ilgileniyorlar sağolsunlar..isim vermiyorum çünkü ilgili ve alakalılar..bakalım önümüzdeki hafta birdaha ilgilenecekler...