Kangoo 2 kilometre göstergesi değişti ( yol bilgisayarı )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ArtvinLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Resimleri de olsa ne güzel olur

Öncelikle hepinize Merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Sizlere bir sorum var. 2012 model Kangoo Authentique aracımda fabrika çıkışı sizlerin yeni taktırdığı göstergeden var. fakat ben sadece km saatini, arıza mesajlarını ve yağ değişim sayacını görebiliyorum. Siz hangi yöntemle yol bilgisayarını aktive edebildiniz? (Anlık yakıt tüketimi, kalan menzil vs.)

Öncelikle hepinize Merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Sizlere bir sorum var. 2012 model Kangoo Authentique aracımda fabrika çıkışı sizlerin yeni taktırdığı göstergeden var. fakat ben sadece km saatini, arıza mesajlarını ve yağ değişim sayacını görebiliyorum. Siz hangi yöntemle yol bilgisayarını aktive edebildiniz? (Anlık yakıt tüketimi, kalan menzil vs.)
hos geldiniz cam sileceginim kolundaki ileri geri tuslari ile bakabilirsiniz

iyi sonuç almışsınız tebrikler..

hos geldiniz cam sileceginim kolundaki ileri geri tuslari ile bakabilirsiniz

Cam sileceğinin kolundaki ileri geri tuşlarından km saatini, yağ değişimine kalan kmyi ve bilgi mesajlarını görebiliyorum. Akşam karanlığında baktığımda ekranda yol bilgisayarı simgelerini görebiliyorum, pasif olarak. Ama yol bilgisayarının bu olmadığını sanıyorum. Yol bilgisayarı denince aklıma anlık yakıt tüketimi, kalan menzil, ortalama yakıt tüketimi gibi bilgiler geliyor. Silecek kolundaki tuşlarla görebildiğim ekranları koyuyorum. Bu konu baya istediğim bir şey. Anlık yakıt tüketimini görebilirsem baya sevineceğim :)
RW75.jpg
[/URL][/IMG]
TP69.jpg
[/URL][/IMG]
PJEH.jpg
[/URL][/IMG]
PDJ1.jpg
[/URL][/IMG]

Mesaj yok demiş bizde böyle bir ibare yok.Sizin göstergelerde bazı fonksiyonlar eksik demekki.

Anlık yakıt tüketimini görüp moralini bozma durduk yere :) Mesaj yok derken acaba ne mesajı gösterecek sms mi :)

Anlık yakıt tüketimini görüp moralini bozma durduk yere :) Mesaj yok derken acaba ne mesajı gösterecek sms mi :)

Ben bu teselliden bu işin olmayacağını anlıyorum :)

Bu kasa kangooda daha üçüncü haftam. Eski kangooda böyle şeyler yoktu ama bu kangonun hünerlerinin yeni yeni öğreneceğiz artık sms mi çekiyor, çamaşır bulaşık mı yıkıyor, ütü mü yapıyor :P

mesaj yok derken sizin istediğiniz anlık tüketimin falan yazdığı yol bilgisayarının olmadığını söylüyor sanırım :)

mesaj yok derken sizin istediğiniz anlık tüketimin falan yazdığı yol bilgisayarının olmadığını söylüyor sanırım :)

Yok, sanırım o arıza durumunda falan arızayı yazıyor diye tahmin ediyorum ama "mesaj yok" diye bir ekran var. Eski mesajımda ekran resmini ekledim.

Geri