Kangoo Ayak Aydınlatma Yapımı

Elinize emeğinize sağlık ama ampul biraz daha yanıyor olsa loş bir ışık daha güzel olurdu kanımca :eyv

elinize saglık​

Güzel olmuş güle güle kulan kardeşim.:eyv Kangoonun yeni modeli dr.no edition olarak çıkarsa şaşırmam.:)

güle güle kullanın. güzel olmuş.

Bende kapı altı eşiklerini bagajdan çekmiştim [emoji4] abi uygulama çok hoş ama bende ışık şiddetinin biraz daha az olmasından yanayım çok daha havalı duracağı düşünüyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bende kapı altı eşiklerini bagajdan çekmiştim [emoji4] abi uygulama çok hoş ama bende ışık şiddetinin biraz daha az olmasından yanayım çok daha havalı duracağı düşünüyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tavan aydınlatmalarını baglayamadim başladığımda daha hos duracak

gule gule kullanın guzel olmus..

bırsey ogrene bılırmuyım bende 2011 85 lık crom serısı var ben seyar uclu cakmaklık kullanacagım vıtes altında bana bakan yana her sey hazırda akuden bır kablo cekecegım en uygun ıcerı nerden gecırırım konuylan belkı alakalı olmadı ama pratıgınız vardır sordum..

gule gule kullanın guzel olmus..

bırsey ogrene bılırmuyım bende 2011 85 lık crom serısı var ben seyar uclu cakmaklık kullanacagım vıtes altında bana bakan yana her sey hazırda akuden bır kablo cekecegım en uygun ıcerı nerden gecırırım konuylan belkı alakalı olmadı ama pratıgınız vardır sordum..
Tam olarak bilemiyorum arkadaşlar yardımcı olur

Geri