8 Şub 2016 #1 kxlylmz Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ocak 2016 Mesajlar 46 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 Selamlar arkadaşlar, Klima panelinin arkasında boşta duran bu sarı ve kırmızı soketler ne işe yarar? Tapatalk
Selamlar arkadaşlar, Klima panelinin arkasında boşta duran bu sarı ve kırmızı soketler ne işe yarar? Tapatalk
8 Şub 2016 #2 Servet Aydın Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Eki 2011 Mesajlar 358 Tepkime puanı 36 Puanları 0 Trekka modelde 4x4, normal modellerde sunroof, cruise tuş yerleri
9 Şub 2016 Konuyu Başlatan #3 kxlylmz Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ocak 2016 Mesajlar 46 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 Servet Aydın' Alıntı: Trekka modelde 4x4, normal modellerde sunroof, cruise tuş yerleri Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler abicim bez bantla yalıtım yapayım da ses yapmasın bari. Tapatalk
Servet Aydın' Alıntı: Trekka modelde 4x4, normal modellerde sunroof, cruise tuş yerleri Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler abicim bez bantla yalıtım yapayım da ses yapmasın bari. Tapatalk
10 Şub 2016 #4 Servet Aydın Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Eki 2011 Mesajlar 358 Tepkime puanı 36 Puanları 0 kxlylmz' Alıntı: Teşekkürler abicim bez bantla yalıtım yapayım da ses yapmasın bari. Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Rahatsız herif orada yuvaları var tak oraya
kxlylmz' Alıntı: Teşekkürler abicim bez bantla yalıtım yapayım da ses yapmasın bari. Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Rahatsız herif orada yuvaları var tak oraya