Kangoo orjinal park sensörü tesisati

anladım..deneyelim bi...bu parçalar renault serviste bulunurmu..?
bulunur ama maliyeti bir fazla olabilir.

Linkteki malzemeyi getirtrebilirsen çok uygun fiyatı var.
link

Şimdi senin söylediğin parçaların yerlerine baktım..mesela sürücü koltuğunun altındaki parçayı bağlayacağım soketleride göremedim...sanırım sadece açma kapama tuşunun soketi var geri kalanı yok gibi..yarın tampon altının falanfotosunu çekip göstereyim bide koltuk altının fotosunu çekeyim bide sen gör..bu buzzer nereye montajlanıyor onuda anlamadım..

bu resimdeki kablo var tamponun altında kablonun koduda '' 240157708R '' bu kablo olabilirmi sensör kablosu..?

bYWNR8.webp

Büyük ihtimal bu bizim g2 kasalardada sol tarafta bagajin içinde toplu duruyordu yeni kasalarda aşağıya kadar indirmisler

bu resimdeki kablo var tamponun altında kablonun koduda '' 240157708R '' bu kablo olabilirmi sensör kablosu..?
parça koduna göre sorgulattım farklı bir kablo gibi emin olamadım açıkçası parçanın tamamı

$_35.webp

Büyük ihtimal bu bizim g2 kasalardada sol tarafta bagajin içinde toplu duruyordu yeni kasalarda aşağıya kadar indirmisler

Ben bagajın içine bakmadım..altan baktım..bagaj içinde kapak gibi bişeyin altındamı acaba...?

Ben bagajın içine bakmadım..altan baktım..bagaj içinde kapak gibi bişeyin altındamı acaba...?
Sag tarafta yada sol tarafta bagaj yanındaki plastik pandizotlarin içindeydi bir krikonun olduğu yere bir bakın

Bozacak arabayı

Geri