Sargı tamiri için görüştüğün yerler varmı fiyat nedir? Bir video da tamir yapan kişi kablonun kopma nedeni olarak döner sargı içindeki bağımsız dişlinin yerinden kurutulup kabloyu eksik sarmasını ve bu sebeple aksi istikamette direksiyon çevrilince kablonun koptuğunu söylüyor bu mantıkla düşününce sadece kabloyu yenileyen ler arızanın tekrar ladığını söylüyorlar.Bu gün arkadaşın megane 2 den airbag i söktüm. Benim arabaya taktım ışık yine yanmaya devam ediyordu. Sargının soketine baktım. 4 kablo var. 2si hız sabitleyici 2 si airbag. Ama sargıda hız sabitleyicinin kablolarına denk gelen yerde pin yok. Ama sargı üzerindeki sokette yan yana 5 pin var. Ve sadece 2 si kullanılıyor. Aklıma şu geldi. Kullanılmayan 3 pin demekki o yeşil soketin. Bizim sargılar Clio 3 lerdede kullanıldığı için hepsine uyumlu yapmışlar. Bu arada aklıma başka bir fikir geldi. Sargıdaki o yeşil soketi hız sabitleyici için kullanabiliriz. Çünkü boşta ve sargı içerisinden kablosu geçiyor. Hız sabitleyici takacak arkadaşlara duyurulur. Benim sargı tamir edilecek. Tamiri yapıldıktan sonra o kabloları hız sabitleyiciye kullanmayı düşünüyorum.
34VR1415