Kangoo yakıt tüketimi

karamanoglu28

Koray KARAMAN,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Forumda yakıt denemelerı mevcuttu bende kendı aracımızı denemek ıstıyordum bı deneme yapayım ve sızınle de paylasayım ıstedım.Araç 2 kişi keçiören aktepe-elvankent-etimesgut arası sabah ve akşam trafık saatlerınde ıstanbul yolu kullanılarak km yapılmıştır.Aslında 4,0 sevıyesındeydı kecıoren malum metro calısmaları elvankentte de yokuslarda kullanıldıgından ort arttı hız olarak ıstanbul yolunda 90-100 u gecmeden kullanılmıstır.Maşallahı esirgemıyelım.

img0020aw.jpg

img0021amq.jpg

img0022ad.jpg

img0023aes.jpg

gerçekten mükemmel bir sonuç Maşallah:eyv

Bir gün herkes Kangoo'cu olacak...:D

Masallah Guzel Degerler Kangoo Sinifinda Bu Degerleri Baska Araclar Goremez Bakim Da Yaklasmis Sanki

keçiörende saat kaç sıralarında geçiyorsunuz elvankentin neresinde rampa var birde istanbul yolundan kaçta geçiyorsunuz ?

çünkü belirttiğinz güzergahta 07:30 dan sonra iğne atsanız yere düşmez :D

Masallah Guzel Degerler Kangoo Sinifinda Bu Degerleri Baska Araclar Goremez Bakim Da Yaklasmis Sanki

Bakım yaklastı geçiyor abi muayeneden sonra ılk fırsatta yaptıracaz ınş.Bakımdan sonra dahada dusecegıne ınanıyorum :)

keçiörende saat kaç sıralarında geçiyorsunuz elvankentin neresinde rampa var birde istanbul yolundan kaçta geçiyorsunuz ?

Soyleki aksam saat 6:30 da cıktım kecıoren aktepeden 7:45 cıvarı etımesguttaydım ılk gun normalde bılırsınız yarım satte gıdersın
elvanketten 14 caddeden ahimesut bulvarı ve eski 20.caddeyı kullanarak etimesguta gıden bır yol var oarayı kullandım.

çünkü belirttiğinz güzergahta 07:30 dan sonra iğne atsanız yere düşmez :D
Bu değerleri görünce Fordun yakıt canavarı olduğu aklına geldi değilmi,hemen kıyas yaptın ve bu değerleri kabullenemediğin için yolun durumunu sorguluyorsun... :D

Bu değerleri görünce Fordun yakıt canavarı olduğu aklına geldi değilmi,hemen kıyas yaptın ve bu değerleri kabullenemediğin için yolun durumunu sorguluyorsun... :D
hehehehe

Geri