Kangoo yakit tuketimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VuRaLLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

VuRaLLy

Vural EFE,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bilindigi uzere 2012 Kangoo Extreme sahibiyim Arac 9binde benim sikintim aracin yakit tuketimi hakkinda.
7.8den asagi inmiyo Kmsi dusuk oldugundanmidir yoksa aracta bi sikintimi var anlamadim. Ne yapmaliyim

Abi yüksek geldi banada bizim buralarda değer düşmüyor diyim

Uzun yoldan geldim ortalama 4 kişi ve ağzına kadar dolu bagaj ile 4.9 lt oldu,1 haftadır İstanbul'da kısa mesafe kullanıyorum hala 4.9 lt ortalama var,7.8 lt çok yüksek kardeşim...

Kullanıma göre değişiyor. Şehir içi trafikse bence normal.

değer gerçekten yüksek !! F kangoo ile uzun yolda 3.8 lt şehir içi 4.4 lt yapan biri olarak test etmem gerekebilir o aracı :)

Bilindigi uzere 2012 Kangoo Extreme sahibiyim Arac 9binde benim sikintim aracin yakit tuketimi hakkinda.
7.8den asagi inmiyo Kmsi dusuk oldugundanmidir yoksa aracta bi sikintimi var anlamadim. Ne yapmaliyim
senin araç az yakıyormuş bizimkide 2012 extreme 9.1 in altına inmiyor

2009 Nisandan Bu Yana 450.000 Km Yol Yapmısımdır Yeni Kangoo İle Ama 85 HP Ama 90 HP Ama 105 Ama 110 Böylee Değer Görmedim Görseydim Zaten Bahceye İt Diye Baglamazdım Kaangoo Yu :)

sureklı trafık, dur kalk, ve kısa mesafe faktörleride var suan sıfırladım daha dıkkatlı denıyorum 6.5 teyım bakalım

Benim aracın ortalaması 6.8 de sabit kaldı. uzun yolda ve şehir içinde aynı :)

Sağ ayak... :)

• Beğen
Tepkiler: Rangoo
Geri