Kapı altı ışıklandı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meganne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Daha Gizli Bir Yerde Olsa Hafif Loş İşik Daha Güzel Olabilirdi Diye Düşünüyorum... Ayrica Artik Sari Renk Gercekten Tarih Oldu Bence Beyaz Led Kullansaniz Çok Daha Güzel Olurdu.. :eyv :eyv

Daha Gizli Bir Yerde Olsa Hafif Loş İşik Daha Güzel Olabilirdi Diye Düşünüyorum... Ayrica Artik Sari Renk Gercekten Tarih Oldu Bence Beyaz Led Kullansaniz Çok Daha Güzel Olurdu.. :eyv :eyv

beyaz ışıklara alerjim var, başağrısı yapıyor bana migrenim var. evdeki tüm ışıklarda sarıdır:) mavi led takmıştım bende. binen arabaya o ne öyle ........... gibi diyordu. bi mavi ışıktan bizi ............ yapıyorlarya helal olsun . bigün tersime gelip kavga edecem diye sarılara tekrar döndüm. :eyv

sanki biraz buyuk gibi :(

gizli olsa daha güzel olurdu bence

Orası kapı altı değilki konsol altı bende kapıların altına ışık taktınız zannettim. Kusura bakmayın ama Şahin Doğan gibi olmuş :( keşke görünmeyen bir yere 10 20 cm beyaz led taksaydınız. Seyahat ederken yanmayacağı için sorun olmazdı.

Her ne olursa olsun araça keyfinize göre bir eklemede bulunmuşsunuz emeğinize sağlık güle güle kullanın :eyv

Geri