Arkadaşlar herkese iyi hafta sonları . Bir konuda sizden bilgi rica edeceğim. Aracım 5 aylık , İzmir Mais ' ten satın aldım. Aracı kullananlar bilir sağ arka kapı içinde plastik bir etiket var , bu etiket uzerinde lastik ebatları , şasi numarası , boya kodu vb yazıyor. Dün farkettim ki bu etiketin içine su girmiş , harfler su içinde yüzüyorlar.
Bugün Renault müşteri hizmetlerini aradım bu konunun vizede sorun olabileceğini yetkili serviste bir çözüm bulunabileceği ve yeni etiket göndermediklerini söylediler.
Eski aracım Megane 2 de bu etiket hatırladığım kadarıyla kapı direği üzerindeydi ve metal üzerine yazılıydı Clio da niçin böyle kalitesiz bir durum var anlamadım.
Bugün Renault müşteri hizmetlerini aradım bu konunun vizede sorun olabileceğini yetkili serviste bir çözüm bulunabileceği ve yeni etiket göndermediklerini söylediler.
Eski aracım Megane 2 de bu etiket hatırladığım kadarıyla kapı direği üzerindeydi ve metal üzerine yazılıydı Clio da niçin böyle kalitesiz bir durum var anlamadım.