Kapı Kolu

FatihKaya

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Sağ ön kapı kolunun bitişiğindeki kısım çıkmış olarak gördum...İçeriye doğru bastırdım ama yerine oturmadı.Sonrasında cıkarttım,kapıyı tutmak için kolu tuttugum da , kol olduğu gibi dışarıya cıktı,ucu çatallı,sanırım kapı mekanızmasına basıtce takılabılıyor ama iç kapı yuzunu sokmeden takabılır mıyım ??? Birde kolun yanında ki o parça neden çıkmış olabılır,tırnaklarına baktım ama bı kırılma söz konusu değil...Bilgilerinize....
1145d1300311356-kapi-kolu-kapi-kolu.jpg

Kangoocu arkadaşlar görünce yardımcı olacaktır...
Oranın çıkması ilginç...

bir akşam , bır yakınımıza vermıstık arabayı, ertesı gunü farkettim,,,acap başkaları tarafından bılerek mı zorlandı,bende anlamıs degılım,dığerlerını cıkartmaya calıstım ama cok zor yane acep arkasında bır pim mı var , o mu dustu, şaşılacak bır sey :(((

İlk Defa Duydum Bu İşi Zor Çikar O Parça Servise Daniş Derim

...:-(...

GarantiSİ yok,bıtmıs ustadım...

2.5 senedir başıma gelmedi ve ilk defa duydum,muhtemelen bir zorlanma söz konusu,sanayideki kilitçiler anlamayabilirler,yetkili serviste yaptırmanı öneririm,geçmiş olsun...

megane II de ön kapı kolunda bu kapağın altında anahtar kısmı mevcut. Bu araca bunu yapan şahıs, ya da şahıslar öyle zannederek kapıyı zorlamış olabilirler.

Geri