12 Ocak 2018 #1 salvador03 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Eki 2017 Mesajlar 308 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 Islak mendille silim dedim bu şekli aldi islak bez aldim elime bezle bastirarak siliyorum yine geçmiyor... NASIL GEÇECEK Bİ FİKRİ OLAN ?? Son düzenleme: 12 Ocak 2018
Islak mendille silim dedim bu şekli aldi islak bez aldim elime bezle bastirarak siliyorum yine geçmiyor... NASIL GEÇECEK Bİ FİKRİ OLAN ??
12 Ocak 2018 #2 maninwar Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Eyl 2016 Mesajlar 1,492 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Aynen yagmur yagarken kapi dosemelerine gelince acayip beyaz iz yapiyor.kullandiginiz torpido plastik cilasiyla silince düzeliyor.
Aynen yagmur yagarken kapi dosemelerine gelince acayip beyaz iz yapiyor.kullandiginiz torpido plastik cilasiyla silince düzeliyor.
12 Ocak 2018 Konuyu Başlatan #3 salvador03 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Eki 2017 Mesajlar 308 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 maninwar' Alıntı: Aynen yagmur yagarken kapi dosemelerine gelince acayip beyaz iz yapiyor.kullandiginiz torpido plastik cilasiyla silince düzeliyor. Genişletmek için tıkla ... ilk başta 1,2 damla yağmur damlasıydıda sonra bu kadar büyük çaplı beyazlık ıslak mendil izi
maninwar' Alıntı: Aynen yagmur yagarken kapi dosemelerine gelince acayip beyaz iz yapiyor.kullandiginiz torpido plastik cilasiyla silince düzeliyor. Genişletmek için tıkla ... ilk başta 1,2 damla yağmur damlasıydıda sonra bu kadar büyük çaplı beyazlık ıslak mendil izi