Kaporta Üzerindeki Siyah Noktolar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rcp3457
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rcp3457

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba. aracın motor kaputu, tavan ve bagaj kapağında elle hissediliebilen bir sürü ufak siyah nokta var. Kil hamuru, benzin, wd40, ılıksu, her şeyi denedim ama malesef çıkaramadım. ne yapmam gerekli ?

Merhabalar...

Gazyagi yada sentetik tiner(selülozik tiner ile karistirmayin sakin) ile siyah noktaları silebilirsiniz.

Gazyağı denediniz mi? Zift olabilir.

arabanın boyasına zarar vermezmi tiner yada gaz yagı hımm sağolsun yan komusm dısardad boya yapıor ve arabayı ne kadarda saklasam üzerine boya tanecikleri konuyor dikkatli bakınca belli oluyor, kaportadakilere ellemiyorum ama camdakileri kolonlalı mendi yada alkollü bezle siliyorum

arabanın boyasına zarar vermezmi tiner yada gaz yagı hımm sağolsun yan komusm dısardad boya yapıor ve arabayı ne kadarda saklasam üzerine boya tanecikleri konuyor dikkatli bakınca belli oluyor, kaportadakilere ellemiyorum ama camdakileri kolonlalı mendi yada alkollü bezle siliyorum

Sentetik tiner boyaya zarar vermez. O kadar çok kullanmayacaksiniz zaten. Pamuga hafif damlatip boyali olan yerlerin uzerini silin. Sonrada araci yikayin :)

Gaz yağı en iyi yöntemlerden birisidir.

Kil bu konuda oldukça beceriklidir ancak derdinize çare olmadığına göre önce lekenin hangi ürün olduğunu anlamak faydalı olacaktır. Yakından çekilmiş makro bir foto var mı?

kesinlikle gaz yağı kullan asla zarar vermez ve kapaortayı korur

Aynı durum benım aracımın da tavanında çok az yerde var . Bende Sentetik tiner düşünüyorum bakalım :kahve

Arkadaşlar merhaba. aracın motor kaputu, tavan ve bagaj kapağında elle hissediliebilen bir sürü ufak siyah nokta var. Kil hamuru, benzin, wd40, ılıksu, her şeyi denedim ama malesef çıkaramadım. ne yapmam gerekli ?

http://www.otosorun.com/genel/kaportada-yabanci-madde-temizligi/

Linkteki açıklamalar umarım faydalı olur..Kolay gelsin..

Geri