13 Ara 2010 #11 By_Clio Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Eki 2010 Mesajlar 830 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 31 Çok Pahalı Hareketler Bunlar.........hehe
13 Ara 2010 Konuyu Başlatan #12 Kadir Salim T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 7,391 Tepkime puanı 247 Puanları 0 Yaş 32 erselyilgin' Alıntı: Biz özledik bu görüntüleri.İstanbulda tutmuyor artık Kar. Teşekkürler kardeşimde arabayı yormuşsun be Genişletmek için tıkla ... Evet biraz yoruldu fanı açtı ama gaz basmayınca gitmiyor araba Keşke her yere yağsa Ersel abi . speedmann' Alıntı: Kadir can sıkıntısını mı gideiyorsun ne iş, yazık arabaya yaw... Genişletmek için tıkla ... Abi araba bizim Blokun yanında değildi bende alayım dedim Alalım derken bu manzara çıktı *USTA' Alıntı: İyi zorlamışsınız,yazık arabaya... Genişletmek için tıkla ... Evet biraz yorduk ama biz eskiden babamla daha iylerini yapardık şimdi mali bir kaç sıkıntıdan dolayı yapamaz olduk turbogtr55' Alıntı: Pahalı bi fantazi olmuş... malum 1 lt 4 lira Genişletmek için tıkla ... Evet öyle oldu Sabah işe gitti benzinde Arabanın üstünden yaklaşık 15 cm kar temizledim . Akşam temizledikten sonra . ByClıo' Alıntı: Çok Pahalı Hareketler Bunlar.........hehe Genişletmek için tıkla ... Biraz pahalı oldu ama hoş oldu
erselyilgin' Alıntı: Biz özledik bu görüntüleri.İstanbulda tutmuyor artık Kar. Teşekkürler kardeşimde arabayı yormuşsun be Genişletmek için tıkla ... Evet biraz yoruldu fanı açtı ama gaz basmayınca gitmiyor araba Keşke her yere yağsa Ersel abi . speedmann' Alıntı: Kadir can sıkıntısını mı gideiyorsun ne iş, yazık arabaya yaw... Genişletmek için tıkla ... Abi araba bizim Blokun yanında değildi bende alayım dedim Alalım derken bu manzara çıktı *USTA' Alıntı: İyi zorlamışsınız,yazık arabaya... Genişletmek için tıkla ... Evet biraz yorduk ama biz eskiden babamla daha iylerini yapardık şimdi mali bir kaç sıkıntıdan dolayı yapamaz olduk turbogtr55' Alıntı: Pahalı bi fantazi olmuş... malum 1 lt 4 lira Genişletmek için tıkla ... Evet öyle oldu Sabah işe gitti benzinde Arabanın üstünden yaklaşık 15 cm kar temizledim . Akşam temizledikten sonra . ByClıo' Alıntı: Çok Pahalı Hareketler Bunlar.........hehe Genişletmek için tıkla ... Biraz pahalı oldu ama hoş oldu
14 Ara 2010 #13 Artiktek Kadir KITIR, Sakarya, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 80 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 Maşallah iyi kar yağmış