Kar Tipi Lastik Önerileriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ALoNso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ALoNso

Ferzan AKIN, T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar.

İş yerimize yeni aldığımız Ford Transşt Connect araç için kar tipi lastik alacağız.
195/65/15 ebatları için

Michelin ticari tip 195 TL
Lassa ticari tip 155 TL fiyat aldım.

Daha önce Michelin kar tipi kullandım. Gayet memnun kaldım. Fakat aradaki fiyat farkından dolayı acaba Lassa mı alsam diyorum. Daha önce Lassa kar tipi kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Bana önerebileceğiniz farklı markalarda olabilir. Fakat Çin malı gibi adı sanı duyulmamış lastik tercih etmeyeceğim.

Teşekkürler

Açıkcası dün ben taktırdım ve lastikçim, lastiklerimin en iyi kar tipi lastiği olduğunu söyledi. Ben Lassa olarak hatırlıyordum ama Michelin 'imiş benim kar tipi lastikler.

Lassa XL Alın Ben Kullanıyorum Cok Memmunum Michelin Alpinden İyi

Kışlık lastik takma zorunluluğu kanunen başlayınca lastik firmaları indirimde yapmıyor,şimdi aradım bir bayiyi Lassa nın 205x60x16 XL modeli yokmuş bir alt modelide 220 lira,telefondaki bayan kıl aldırmadı burnundan...:)

pr_01_7463_min.jpg

• Beğen
Tepkiler: ALoNso ve Htmakina
continental 205/60/16 240 tl usta işçilik içinde:eyv

Merhaba Arkadaşlar.

İş yerimize yeni aldığımız Ford Transşt Connect araç için kar tipi lastik alacağız.
195/65/15 ebatları için

Michelin ticari tip 195 TL
Lassa ticari tip 155 TL fiyat aldım.

Daha önce Michelin kar tipi kullandım. Gayet memnun kaldım. Fakat aradaki fiyat farkından dolayı acaba Lassa mı alsam diyorum. Daha önce Lassa kar tipi kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Bana önerebileceğiniz farklı markalarda olabilir. Fakat Çin malı gibi adı sanı duyulmamış lastik tercih etmeyeceğim.

Teşekkürler

Mıcheline 195/65/15 alpin Renault yetkili servislerinde 190 tl :eyv Önerebilirim:eyv

Kışlık lastik takma zorunluluğu kanunen başlayınca lastik firmaları indirimde yapmıyor,şimdi aradım bir bayiyi Lassa nın 205x60x16 XL modeli yokmuş bir alt modelide 220 lira,telefondaki bayan kıl aldırmadı burnundan...:)

pr_01_7463_min.jpg

İyi Para Dört Tane Zorunlu 1000 Lira Oh Misss

RS e lastik aldığım yerden sordum az önce, Lassa 96h XL 205x60 yanak 210 lira,205x55 yanak 200 lira yapıkredi kredi karına 11 taksit...

• Beğen
Tepkiler: UĞUR BAŞAR
175 65 14 2adet lastik siparişi verdim petlas adet fiyatı 102 lira kdv dahil.

RS e lastik aldığım yerden sordum az önce, Lassa 96h XL 205x60 yanak 210 lira,205x55 yanak 200 lira yapıkredi kredi karına 11 taksit...

Alacaksan Güneşli Metrodan Yukarı Cıkarken Tekin Oto Var Büyük Lassa Bayii Oraya Da Soralım Ve Alırsan Lassa Ve XL Olmalı Usta

Geri