KaRaHaN'ın RFC Stickerlı Yeni Subaru İmpreza'sı...

Hayırlı olsun. Kazasız, belasız kullanın. :eyv

Bu araçların dış görünüşü gerçekten güzel fakat içi için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim o konsol göstergeler gerçekten kötü ve basit (şahsi fikrim) kazasız belasız kullanman dileğiyle hayırlısı olsun...:eyv

Teşekkür ederim Arkadaşlar iyi niyetleriniz için. Araç hakkında kısaca bir bilgi vermek gerekirse güçlü sağlam ama bir RS değil bunu söylemem gerekiyor, ancaakk şuda bir gerçek keskin ve 0-100 km sürat ile sürekli fren gerektiren virajlarda rakip tanımıyor şahsen Mudanya-gemlik arasındaki sık ve sapa virajlarda tecrübe ettim önümdeki C220 kompresör arkadan çekişli olduğundan fazla dayanamadı (3km) :)

hayırlı olsun..alçaklık yükseklik ayarımı var orda :) dip basabiliyormuyuz :)

Bu araçlarda aksesuar olarak üst düzey olmasada şunu bilmek lazım bu araçların değeri kabin içi değil kaput altında olduğunu söylemem gerekiyor....

Bu araçlarda aksesuar olarak üst düzey olmasada şunu bilmek lazım bu araçların değeri kabin içi değil kaput altında olduğunu söylemem gerekiyor....

Aynen öyle bende bunu demek istemiştim... Fakat böyle bir araca daha güzel bir konsol tasarımı ve gösterge takımı filan olsan tadından yenmez...

Maşallah Allah kaza bela vermesin, Megane'dan önce bunlarlada ilgilenmiştim bir ara :)

Maşallah allah kaza bela vermesin. Benzin ataydınız iyiydi :)

Geri