Karnımızı doyurduk, banyomuzu yaptık, gezmeye hazırız :D

ncb48

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
20130428220120.jpg

plakaları kendim kalemle kalınlaştırmıştım :)

20130428221536.jpg

20130429121118.jpg

Çok hoşuma gittiği için ön sis farlarını nikelajlı şekilde bayii'den orijinal getirttim ( 62,5 TL )

Henüz maddi durumumuz el vermediği için jantlarını takamadık ama ilerde inşallah en güzellerini takacağız. İlk göz ağrım gözüm gibi bakıyorum qw

fotolar biraz kötü oldu ama gece olunca iyi çekemedim bide aceleye geldi kusura bakmayın :o

En kısa zamanda çok daha güzel fotolar ekleyecem :eyv

Son düzenleme:
Maşallah,Allah nazarlardan saklasın.Tamponlarda ki siyah yerleri yıkamadan sonra kuruyunca prille silersen çok göz alıcı oluyor dene:))

Maşallah,Allah nazarlardan saklasın.Tamponlarda ki siyah yerleri yıkamadan sonra kuruyunca prille silersen çok göz alıcı oluyor dene:))

Bu sefer aceleye geldi Konaklar,Trabzon'daki shell'de yıkattım ama bir daha ki sefere oto kuaförde güzelce temizledikten sonra fotoları paylaşacam :) dediğinizi de aklıma yazdım mutlaka parlatacam :eyv

Maşallah, Allah Kaza - Bela Vermesin :eyv

MaşAllah Allah kaza bela vermeden sürmeyi nasip etsin :)

Vay maşallah temizliğe bak makinadaki hayran kalmamak eldemi:eyvNazar değmesin.

2J9V1E2G.jpg

Allah nazarlardan saklasın. Güle güle binin inşallah.:eyv

Maşallah,ışıl ışıl olmuş....:eyv

Bu sefer aceleye geldi Konaklar,Trabzon'daki shell'de yıkattım ama bir daha ki sefere oto kuaförde güzelce temizledikten sonra fotoları paylaşacam :) dediğinizi de aklıma yazdım mutlaka parlatacam :eyv
Güzelce kuruduktan sonra tekerlekleri ve tamponların siyah yerlerini prille silince süper oluyor dene ve farkı gör kardeşim.)

Geri