Neziroğlunda mı yaptırdınız uygulamayı ? Bende bir randevu alayım o zaman 20 günde geliyorsa parça
Evet neziroğlunda yaptırdım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neziroğlunda mı yaptırdınız uygulamayı ? Bende bir randevu alayım o zaman 20 günde geliyorsa parça
Bende randevu aldım. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürlerEvet neziroğlunda yaptırdım.
selam kardeşim viraj demir kolları ben yeni değiştirttim..
Lanet olsun o kasisten gecerken ki seslere. Her sabah okulun nizamiyesinden gecerken beni rezil etmeyi başariyor. 10 km/s hizla gecerken bile bu sinir gacirti.
benim aracımda da soğuklarda özellikle sabah ilk kullanışta ön takımdan gıcırtı geliyor Kastamonu daki servisi aradım viraj demir lastiğindendir getirin değiştirelim dediler haftaya gideceğim
arkadaşlar aracımın viraj demirleri lastikleriyle beraber değiştirdiler ses falan kalmadı bu sesin sebebi %90 viraj demir lastikleri navigasyonun oradanda ses geliyordu onu da hallettiler rüzgar sesine ise yeni bir fitil deniyorlarmış bir araca takmışlar araç sahibi memnun kalırsa sizi çağıracağız ve o fitilden takacağız dediler