Kat iptalı sanıldığı gibi güç artırmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZgN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZgN

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Vay be katalitikkonvektör sanıldıgı gibi güç artışı sağlamıyormuş ben eksoz ustamdan ögrendim ve araştrdm gercektende bi güç artışı saglamamkla beraber çevreyi inanılmaz kirletiyomuş kat iptali ile güç artışı almak iptal ettikten sonra yazılım modifiyesi ile oluyormuş yani sadece iptal ettirmek yetmiyorumuş saygılar

Katalitik konvertörü iptal ettirerek aracımıza ne kadar güç kazandırabiliriz? - UZMANTV

Bu uzman tv'deki yıllar önce söylemişti bunu yok öyle şey.Gaz çıkışı kolaylaştığı için gidişte iyileşme oluyor.

yazılım değiştrmek gerekiyor fln dio anlamadım bişi ben bu işten :S

Bir inanış daha yıkıldı yani...

Bu uzman tv'deki yıllar önce söylemişti bunu yok öyle şey.Gaz çıkışı kolaylaştığı için gidişte iyileşme oluyor.

aynen 1.6 xt 307 im vardı. kat. iptal araba uzayıp uzayıp duruyordu. Sonra muynesi geldi meğer katalitik yokmuş :D taktırana kadar göbeğim çatladı :)

Zaten öyle sadece arabadan daha güzel egzoz sesi alrsn ve daha fazla yaktırırsn :)

izlemiştm bu videoyu paylaşım için teşekkrler ...

tam heveslendim iptal ettiricem gittm bişi deiştrmez dedi usta sadece havayı kirletrsn dedi eve geldim araştrdm bu videoyu buldum hevesim kursaımda kaldı yani :( inş hikayedir bu video

kanka iptal et ne varsa çek 51 i 60 ı :D

Kat iptali icin bu hususta ce$itli yorumlar yapiliyor dedigin gibi Özgün , cevremde kat iptali yapilmi$ araclar daha iyi yürüyo buda bi gözlem tabi :)

Geri