Katil Roadfox:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Doğumgününde almıştım onları oğluma:(en büyük hevesi sabah beslemekti onları:(isimlerini bile koymuştu:(okuldan gelince ilk iş onları seyrdiyordu hayran hayran:(forumda takılırken gözüme ilişti suları pis dedim ve temizlemeye karar vermiştim:(yeni aldığım büyük fanusu iyice temizledim ve sıcak su ekleyip beklettim herzamanki gibi ama sıcaklığı ayarlayamamışım demekki:(çıkarttım sudan vs öyle canlı gibi duruyorlar ama öldüler:(şimdi sabah olacak ve oğlum ilk iş elinde balık yemi onlara gidecek:(ve ben ne diyeceğim bilemiyorum:(işin kötüsü bende alışmıştım onlara baya fena oldum:(hadi gelde sabah çocuğa anlat birde durumu çok ama çok üzülecek benim yüzümden:(bazen düşünüyorumda baba olmak zor iş yaw:(birde savunmasız masumcuk şeylerdi işte niye kontrol etmeden atarsın hayvancağızları:(oyyy oyyy

Senın durum feci abi allah kolaylık versın şimdi gitsen 1 fanus dolusu balık alsan yine nafile

Hayırlısı olsun abi artık yarın elinden tutup götürür beğendiklerini alırsın bi şekilde sabahı atlatman lazım tabi:(

üzülme abi nolcak sende buğulama yaparsın rakı balık hesabı :D

Olaydan haberin yokmuş gibi davran,üzülme oğlum de ve götür yenilerini al Alp'e...:eyv

Kötü olmuş yaw, yenisini alırız falan de bari...

Burda olsaydın akvaryumu doldururduk abi saat kaç olursa olsun. Yeni alırız diye teselli et bari abi cidden küçük ama zor bir durum.

balıkçıya verdim de temizlenmesi için yenilerine al benzerlerini

:(yok yenisini filan istemiyormuş:(elinde balık yemi salonun bir köşesinde biz görmeyelim diye çaktırmadan ağlayıp duruyor sessizce:(neyse alacaz gönlünü bir şekilde oda hayatı böyle böyle tanımaya başlayacak ne yapalım....

Geri