Kaydırmaz ped uygulaması ( Videolu )

Emre Fırat

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar partner aracımızda konsolu kullanmak zor oluyordu benim için , telefonu saatin ordaki bölmeye koyduğumda sağa sola çok kayıyordu sert manevralarımda orada ne varsa fırlıyordu . Torpido üzeri aynı şekilde büyük olmasına rağmen cüzdan vb koyamıyordum bunun için japon pazarından kaydırmaz ped aldım ve videolu olarak uygulanışını anlattım sonuç mükemmel koyduğum herşey yapışıyor resmen ve hiç biri kayıp gitmiyor :)

Güzel uygulama, o pedlerin çift taraflı bantla sabitlenirse 10 numara olur :eyv

Bencede çok yararlı bi uygulama olmuş,elinize sağlık :) Bizim arabada da var bu sorun bende bi düşüneyim en iyisi :D

Bencede çok yararlı bi uygulama olmuş,elinize sağlık :) Bizim arabada da var bu sorun bende bi düşüneyim en iyisi :D
Çok teşekkür ederim sağolun , ben bu şekilde çözdüm bu sorunu tavsiye ederim :)
Güzel uygulama, o pedlerin çift taraflı bantla sabitlenirse 10 numara olur :eyv
Teşekkür ederim sağolun :) Pedler zaten kaymıyor ayrıca üzerine yiyecek vb tozu tuzu döküldüğü zaman elimle kaldırıp özellikle torpido temizlerken çok rahat oluyor o yüzden memnunum zaten kıpırdamıyorlar yerlerinden :)
Eline emegine saglik harika olmus Kardesim. Ben cok begendim :bravo

Iconcanımın R-NAV Multimedia Sisteminden Tapatalk 4 ile Gonderildi
Sağol kubilay abi çok teşekkür ederim :)

Başarili Bir Çalişma Olmuş , Elinize Sağlik :eyv :eyv

Teşekkür ederim sağolun :)

Emeğine sağlık Emre bende R9'a uyguladım gerçekten çok faydalı bir uygulama.:eyv

Ben aracımı alır almaz uygulamıştım. Hem görüntü bakımından hemde koyduğum şeylerin durması ve aracı çizmemesi bakımından iyi olacağını düşündüğüm için. Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Ama şu anahtarı koyupta sağa sola kaydırınca içim cız etti be Emre.anladin.gif

Emeğine sağlık Emre bende R9'a uyguladım gerçekten çok faydalı bir uygulama.:eyv
Teşekkür ederim sağolun :) Kullanış açısından çok iyi oluyor :)
Ben aracımı alır almaz uygulamıştım. Hem görüntü bakımından hemde koyduğum şeylerin durması ve aracı çizmemesi bakımından iyi olacağını düşündüğüm için. Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Ama şu anahtarı koyupta sağa sola kaydırınca içim cız etti be Emre.:anla
Sağol Hakkı abi teşekkür ederim çok sağol :) Vallahi şimdi sen deyince dikkat ettim ses baya çıkmış makinede ama gereçkte hiç öyle ses çıkmıyor makine kalitesinden heralde :( Çünkü sonunda araç çalışırken ses baya boğuk çıkmış

Güncel :)

Geri