merhaba arkadaşlar malesef bugün kaza yaptım ışıklardan çıktım hızla hız dediğimde 60-70 le gidiyorum önümde bmw lap diye aniden durdu bende arkadan bi fren yaptım 10 metre kaydı araç frenler yetmedi arkadan çarptım adamı bir taksici sıkıştırmış çat diye durunca bende kurtaramadım baya kaymış araba fren izleri var yerde rapor tutanak tuttuk ama arkadan çarptığın için sen suçlusun dediler ben nasıl suçluyum adam lap diye sol şeritte aniden durdu ben fren yapmama rağmen duramadım dedim onda bişi yok benim farlar ön panjur ve ön tampon kırıldı bana ne yapmalıyım uygun parça fiyat bulursanız marka ne olsun ne alayım yardımcı olun trafik sigortası hakkında bilginiz varsa bilgi verin kendim mi yaptırayım parça değiişecek panjur tampon far orjınalmı olsun nasıl nerden alayım istanbul pendikteyim adres verin bakayım Allah kimseye kaza bela vermesin arabada kızmla idim birde yıkamaya gidiyorduk birde yıkamadan döndük Allahtan kemeri falan bağlıydı çocuğun arkada nasıl oldu anlamadım
adama ani fren yaptım diye tutanağa yazdırdım ama adam sende haklısın bende taksici kaçtı diyor beni sıkıştırdı bende çarpmamak için durdum dedi ne yapıyorsun dedim adamda ses yok tutanak tut dedi adamın arabada bişi yok polis çağırdık gelmedi ib..ler sigortaya bulaşayımmı ne kadar tutar masraf adamın sigorta ödeme yaparmı yoksa arakan çarpmış diye banamı yıkarlar suçu fren yapmama rağmen çarptı takip mesafesi falanda vardı baya ama nasıl tutmadı fren anlamadım
adama ani fren yaptım diye tutanağa yazdırdım ama adam sende haklısın bende taksici kaçtı diyor beni sıkıştırdı bende çarpmamak için durdum dedi ne yapıyorsun dedim adamda ses yok tutanak tut dedi adamın arabada bişi yok polis çağırdık gelmedi ib..ler sigortaya bulaşayımmı ne kadar tutar masraf adamın sigorta ödeme yaparmı yoksa arakan çarpmış diye banamı yıkarlar suçu fren yapmama rağmen çarptı takip mesafesi falanda vardı baya ama nasıl tutmadı fren anlamadım
Son düzenleme: