Kaza Yaptım Moraller Sıfırın Altında

cliomaniac

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Hepinize Merhaba,

İşe giderken önümdeki aracın ani fren yapmasıyla duramayıp arkadan çarptım. 10 senedir aktif olarak araç kullanırım ilk kazam o yüzden sizinle paylaşıp bilgi almak istedim. Arkadan çarptığım için 9/9 ben kusurlu olacağım sanırım değil mi? Birde yetkili serviste yaptırayım diyorum. Biraz sert vurmama rağmen sağ sis farı içeri girdi. Farlarda kırılma yada çalışmama yok ancak yuvalarından çıktı. kaputta gözle görülür yamukluk olmamasına rağmen sağ tarafı oturmuyor gibi duruyor. Sizce nedendir? Ankaradayım azizoğluna götürmeyi düşünüyorum sizce iyimidir? Aracı oradan almıştım.

İlginize teşekkür ederim. Moraller sıfır. Daha 8 binde araç... :masallah

Geçmiş olsun allah beterinden saklasın bencede yetkili servise gidin

Geçmiş olsun , evet siz tam kusurlu olacaksınız.Farların büyük ihtimalle bacakları kırılmış , çalışıyor olsa bile değişmesi gerekecek.Kaput oturmuyorsa ya kilitte sorun vardır ya da sizin görmediğiniz panelde , yuvada , ya da kaputun ayaklarında sorun vardır.Resim olmadığı için şimdi sadece tahminde bulunabiliyorum.Tekrar büyük geçmiş olsun.

Çok Geçmiş Olsun,Allah Daha Beterinden Saklasın.:(

Geçmiş olsun size yada başka birisine bir şey olmaması sevindirici. Sis farı ayakları kırılınca değişir serviste (dışarıda ayak tamirini yapabilirler) Kaputla ilgili açıp içeriye bakmadan bir şey demek zor olur.

Evet 9 da 9 siz suçlusunuz, Çok Geçmiş Olsun,Daha Beterinden Saklasın....

geçmiş olsun resimde atabilirseniz daha detaylı yorum yapılabilecektir.

Geçmiş olsun. Önemli olan cana gelmemesi.

Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Vardır bundada bir hayir.

Allah beterinden korusun resim atabilme şansınız varmı

Geri