Kazali coupe mİ yoksa deĞİl mİ ?

bulutkalyoncu53

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar coupe büyük resimdeki gibiyken küçük resimde ki gibi satışa çıkarılmış bu araç kaza yapmış olabilir mi ? Almayı düşünüyordum da.

coupeee.webp
upload photos

Son düzenleme:
aramıza hoş geldin. öncelikle kedini üye tanıtımları bölümünde tanıtmanı rica ederim ;)

bu yaşıma geldim, ben böyle ilan fotosu görmedim :D link yok mu?

ilkokul çocuğu babasının arabasını satılığa çıkarmış galiba :D Böyle ilan fotosu mu olurhehe

arkadaşım araç sonuçta benim değil başka birinin ve o ilanı neden küçük düşürücü iş yapayım. ben sadece bilgili kişilerin bilgisini almak istedim bazı yerlerde ön panjurun bal peteği şeklinde bazısında sedanlarda olduğu gibi burada da aynı araba iki farklı şekilde!

henüz bir coupe sahibi değilim :) o yüzden de yazmadım. fotoğraflarda ki gibi aynı araç iki şekilde görünüyor kazası olup olmadığını merak ettim.

2 resim arasındaki 77 (Yetmiş yedi) farkı bulmak lazım,ilan sanki dalga geçmek amacıyla açılmış...

dalga geçmek için buraya neden geleyim. araçlarınız coupe ön panjur bal köpü iken neden bir insan sedan takmak ister. kazası var da mı böyle birşey yapmış.

Anladığım kadarıylar resimleri sen bu hale getirmişsin araç tanınmasın diye. Ama sadece bu 2 resimden anlaşılamaz aracın kazalı olup olmadığı:berbat

teşekkür sonunda biri anlaya bildi aracı tanınmasın diye o hale getirdiğimi. anladım bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

dalga geçmek için buraya neden geleyim. araçlarınız coupe ön panjur bal köpü iken neden bir insan sedan takmak ister. kazası var da mı böyle birşey yapmış.
Lafım sana değildi,ilanın sahibine yazdım onu,sen ters anlamak istiyorsun sanırım...:eyv

Geri