• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Kazasız belasız sürüsler..

Mlhozkn

Melih ÖZKAN
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İsim: Melih
Soyisim: ÖZKAN
Yaşadığı Yer: Kocaeli
Otomobilinizin Markası ve Modeli: 2013 Clio 4 1.2 joy (Bugun siparis verdim)
Meslek: Jeoloji Müh.
Tavsiye eden:
Renault Fan Club'ı Nereden Duydunuz: İnternet'de gezinirken.

Hoşgeldiniz,keyifli ve faydalı forumlar dilerim. Clio 4 arabanızda şimdiden hayırlı olsun...

aramıza hoş geldiniz iyi forumlar.

Hosgeldiniz Araciniz Hayirli Olsun

Hoşgeldiniz.Keyifli Forumlar...

Hoşgeldiniz

Yeni araciniz hayirli ugurlu olsun

kazasiz cezasiz givenli surusler..

HUAWEI - U8850 16 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

Tesekkur ederim hosbuldum. Sanırım bundan sonra burdan ayrılmayacagım yeni sorunlar yada gelismeler yuzunden hep takip tam takip olucak :)

Bu arada sizce nasıl bir tercih aslında vw polo dusunmustum ama vw yetkili satıcılarındakiler kızdıgım ve surenin cok uzun olmasından dolayı clioya dondum ve aracı cok uzun süre kullanmayı dusunmuyorum 1-2 sene sonra satarım ve nisanlımın aracı eskimisti oda kullanıcak renk konusunda kararsızım tavsiyelerinizi degerlendirebilirim renk konusunda opsiyon istedim bir süre zaten aracı mayıs sonu gibi teslim edebilicekler. ( VW teslim suresini siz dusunun :)) )

Bu arada vw polo ile kıyasmalama istemiyorum sadece beklenti ile alakalıdır ama bu araba beni hangi konularda uzer. Hız yapmayı cok seviyorum ani kacsın makas yapıyım derdinde degilim rampayıda 3 yada 4 le cıkmak cok onemli degil gerekirse basarım birazcık fazla yakıt kısmına cok takılmadım hali hazırda birde corollamız var 14. dizel ve o yakıt konusunda o cusseye gore cok iyi ve cok seri. Ben sadece nerde keske diyebilirim cunki cok yeni bir arac ve sunuda belirtmek istiyorum en uzun mesafem bu araba ile Kocaeli-Bursa olucaktır onun dısındaki mesaferlerde diger aracı kullanabilirim.

Tekrar tesekkur ediyor ve fırsat bulursanız yorum ve onerilerinizi bekliyorum.

HoşGeldin,SefaGeldin...

HTC One X ile TT2 den...

Aramıza hoşgeldiniz, keyifli forumlar..

Geri