Kel Meggy RS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kelalper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
saolun arkadaşlar ciğer konusuna gelince bilemem denemem olmadı. Ama bende aynı zamanda S70 T5 var. O stock type R dan kopmuyordu denediğimde. Bu ondan daha iyi gidiyor gibi. Ama denemeden bişey diyemem. Triger seti değişecek Cuma günü o nedenle fazla sıkmıyorum zaten. Cumadan sonra yazılım da atılacak bir ara. Ödemesi yapıldı beklemede.

Ozan bu arada geçmiş olsun yapılacak birşey varsa çekinme lütfen. İşim gereği Temmuz a kadar boşum.

Yazılımı nereye yaptırıyorsun peki ?

Floryada çok yakın arkadaşım yapıyor. Malzemeyi Meguiarsdan alıyor. İşlem motor iç dış komple 6.5 saat sürüyor. En ince ayrıntısına kadar temizleniyor. Fiyatı yaptığı işçiliğe göre çok makul.

Maşallah kazasız belasız :)

Özgün yapacak

trigeri falan bakım konusunda nereye gidiyorsun yardımcı olmak isterim eğer biri yoksa, yazılım yapta bir bakalım nasıl bende stocka çevirdim ....,tr de düşünmüyorum artık yazılım yaptırmayı...

bu arada allah razı olsun , şimdilik birşeye ihtiyacım yok ....

maslak sanayide Hüseyin Kurtez benim ustam. Daha doğrusu artık arkadaş olduk. Bizim S2000 grubuda oraya gelir. Ford Ralli takım mekanikeri. Turbo ve SC lı bir sürü S2000 yaptı. Benim daha önce yüklediğim S40 T4 ümüde kendisi yaptı. Çok temiz çalışır. Aynı zamanda bakım hizmeti falanda veriyor. 10 seneye yakın süredir tanırım. 37 yaşında dünya tatlısı bir adamdır.

megane rs farklıdır ama , yinede pek karışmak istemem fakat yetkili servisi tercih etmeni öneririm ( çok anladıklarından değil garantisi olsun yapılan işin , anlayan zaten bir kişi var onunda iki rs var )

maslak sanayide Hüseyin Kurtez benim ustam. Daha doğrusu artık arkadaş olduk. Bizim S2000 grubuda oraya gelir. Ford Ralli takım mekanikeri. Turbo ve SC lı bir sürü S2000 yaptı. Benim daha önce yüklediğim S40 T4 ümüde kendisi yaptı. Çok temiz çalışır. Aynı zamanda bakım hizmeti falanda veriyor. 10 seneye yakın süredir tanırım. 37 yaşında dünya tatlısı bir adamdır.

focus varken bende hüseyin abiye giderdim adam işi biliyor:eyv

Geri