Kel Meggy RS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kelalper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
banada özgünü tavsiye ettiler ama gözüm korktu birkere :),verilere bakılıp ona göre hareket edilebilir..

maşallah kazasız belasız

Abi geçen günü far sensörünün üzerindeki kapak için gittim Maslak R servise ellerinde var mı diye. Geçen konuşma aynen budur servis yetkilisi ile.
-Hoş geldiniz.
-Merhaba kolay gelsin. Elinizde far sensörü ve kapağı mevcut mu?
-Soralım arkadaşlara. Bu arada arabayı güzel yapmışsınız.(Araba stock görüldüğü üzere)
-Neyi abi?
-Arabayı diyorum tamponlar falan yakışmış. Nerede yaptırdınız.
-Dumur olaraktan zaten orjinal RS bişey yapmadım ki.
-haa güzelmiş.

Abi sence ben bi daha servise uğrarmıyım. Bi de gelenin biri abi o hava sensörü bir diğer yok fark sensörü dedi. Öküzün biri üzerinde kapak olmadığı halde sensörü delikten itti aa gitti dedi. Bütün servise dalacaktım valla. Bozarsada Hüseyin bozsun.Yaptığı işin her türlü arkasında durur. Durmazsada helal olsun kaç senelik mazimiz var adamla.

Fark sensörü hehehehe
Yaklaşmayalım o servise RFC olarak derim :D:D

Biz servisimizden memnunuz gerçi böyle şeyler bizimde başımıza gelse bizde dalardık adamlara...:D

Resimler şahane..Allah kaza bela vermesin

Bu renkde megane RS kartal sahıl yolunda seyır halınde gormustum acaba o mu

Salı akşamı o taraftaydım ama sahile inmedim.

Anadolu yakasında aynı renkten bi Rs daha var belki onu görmüştür Yaşar plakasıda RS 058...

Anadolu yakasında aynı renkten bi Rs daha var belki onu görmüştür Yaşar plakasıda RS 058...

ogün mısırın arabası 058 sıkı f7rcıydı eskiden renault forumlarıyla ilgilenenler tanırlar kendisini.

aracın rengi rslerde en sevdiğim renk inşallah ileride bi tane de bende olur bu renkten :)

kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

Geri