Kel Meggy RS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kelalper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ogün mısırın arabası 058 sıkı f7rcıydı eskiden renault forumlarıyla ilgilenenler tanırlar kendisini.

aracın rengi rslerde en sevdiğim renk inşallah ileride bi tane de bende olur bu renkten :)

kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
Olabilir ama araba İstanbul'a yeni gelmiş diye duydum 058 daha önce bi clioRsdeydi sanki...

Olabilir ama araba İstanbul'a yeni gelmiş diye duydum 058 daha önce bi clioRsdeydi sanki...

34 RS 058 onun arabası abi
arabayı alalı da bir buçuk iki sene civarı oldu herhalde
ben f7r ı aldığımda onun araba da 6 aylık bişeydi yanılmıyosam
garajda bile brandanın altında saklıyo arabayı aşırı temiz bişey :)

Maşallah rengide çok güzel :eyv

34 RS 058 onun arabası abi
arabayı alalı da bir buçuk iki sene civarı oldu herhalde
ben f7r ı aldığımda onun araba da 6 aylık bişeydi yanılmıyosam
garajda bile brandanın altında saklıyo arabayı aşırı temiz bişey :)
Doğrudur hemşo, dış görünüşünden temiz olduğu belli oluyordu zaten, en güzeli garajda saklamak arabayı ama bizde öyle bir imkan yok...:D

Doğrudur hemşo, dış görünüşünden temiz olduğu belli oluyordu zaten, en güzeli garajda saklamak arabayı ama bizde öyle bir imkan yok...:D

aynen abi
F7R garajda benim ama geri kalan ikisi kapıda yatıyo :)
F7R'ın da o kadar ayrıcalığı olsun artık :D

Maşallah..

bugün wideband aldım. Yarın takılacak. Yarın yazılımıda yapacağız. Triger seti ptesiye kaldı.

Hayırlı olsun Wideband çok yararlı olcaktır Chip yapılırkende bir kaç yer gördüm Wideband takmadan yapıyor bu işi
Halbuki şart bence

bende wideband bakıyorum ama maddi imkanlar şu an için elvermiyor...

Araç çok güzel maşallah renk özellikle çok canlı, bu makinayayla özdeşleşmiş bir renk....Benim de bir sonraki (1-2 sene sonra) aracım olarak şu anki ilk adayım, çok merak ediyorum doğrusu bi tanıdıkda falan olsa da bi inceleyip 225hp nasıl oluyormuş bi görsem...ankara'da yok malesef bildiğim RFC'ci...tekrar maşallah diyelim, güle güle kullan

Geri