Kıl Payı Teğet Geçti

SerhanÇELİK

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Bu Sabah İşe Arabamla Değilde Toplu Taşıma İle Gideyim Dedim Metrobüs İle Zincirlikuyudan Levent İstikametine Giden Minibüse Bindim Sabah İlerde Kaza Varmış Radyodan Dinliyoruz Tam O Esnada Ağır İlerleyen Trafikte Benzinlikten Bir Araç Minübüsün Kapısına Zınk Diye Çarptı Çarpmanın Etkisiyle Kafamı Demire Vurdum Ayağım Kapıyla Merdiven Arasında Sıkıştı Bir Anda Gözler Karardı Bir Kaç Saniyelik Hala Kendime Gelemedim Baş Ve Ayak Ağrısı Devam Ediyor Çok Şükür Bu Kadarla Atlattık

çok büyük geçmiş olsun serhan ım Allah korumuş vallahi daha büyük birşey de olabilirdi. Allah hiç birimize küçük dahi olsa kaza bela vermesin kimseyi canla imtihan etmesin :(

geçmiş olsun hocam sanırım bp istasyonundan bahsediyosunuz.. bence bi doktora gorunun cunki boyle durumlarda işin ciddiyeti sonradan cıkabılıyor

çok büyük geçmiş olsun serhan ım Allah korumuş vallahi daha büyük birşey de olabilirdi. Allah hiç birimize küçük dahi olsa kaza bela vermesin kimseyi canla imtihan etmesin :(

Sağol Baki Allah Kimseye Kaza Bela Göstermesin

geçmiş olsun hocam sanırım bp istasyonundan bahseŞey Yok Dediiyosunuz.. bence bi doktora gorunun cunki boyle durumlarda işin ciddiyeti sonradan cıkabılıyor

Sağol Kardeşim Evet Ayyıldızın Yanındaki Bp Doktora Gittim Korkulucak Bir Şey Yok Dedi

geçmiş olsun hocam kaza bela göstermesin rabbim kimseye..

Geçmiş olsun kardeşim. Allah tekrar yaşatmasın.

Serhanım geçmiş olsun hemen bir sadaka ver olur mu :eyv

Geçmiş olsun Serhan'ım, Allah seni korumuş dikkat et kendine..:eyv

Geri