kış lastiği zorunluluğı kesinkes kaldırılmış...konu özeti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meganne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

meganne

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Fakir%2Btezek%2Byaksaa%2Byaa%2Bboka%2Bzamm%2Bgelir%2Byada%2Bine%25C4%259Fin%2Bk%25C4%25B1%25C3%25A7%25C4%25B1na%2Bsaya%25C3%25A7%2Btakarlar.jpg

ben de haber gerçek sandım hehe

Özel araçlar da kış lastiği kullanılma zorunluluğu kaldırıldı, bana kalırsa anlaşmalı lastik firmalarının elinde yeterli stok yok, stoklar tamamlandığında zorunlu yapacaklar...

yok abi...halk tepki verdi diye kaldırdılar bence..
mtv zammını da indirmeye çalışıyorlar...

zaman ne gösterir bilinmez

yok abi...halk tepki verdi diye kaldırdılar bence..
mtv zammını da indirmeye çalışıyorlar...

zaman ne gösterir bilinmez

Fiyatı önden şişirip nabız yoklama sonra sanki başkası yapmış gibi davranıp düzeltmeye gidip asıl belirlenen fiyatı gösterip indirim yapmış olmak.

Zaten zorunlu değildi fakat hava şartlarına göre valilikler geçici bir kararla belli bir süreliğine zorunlu tutuyor o dönemde aracında kış lastiği olmayan ya çıkmayacak yada polis olan yerlerde dikkat edecek

Fiyatı önden şişirip nabız yoklama sonra sanki başkası yapmış gibi davranıp düzeltmeye gidip asıl belirlenen fiyatı gösterip indirim yapmış olmak.

öylede olabilir...yavaş yavaş alıştıracaksın...

Zaten zorunlu değildi fakat hava şartlarına göre valilikler geçici bir kararla belli bir süreliğine zorunlu tutuyor o dönemde aracında kış lastiği olmayan ya çıkmayacak yada polis olan yerlerde dikkat edecek

tamam hadi...kış lastiğini geç...parası olana güzel bişi o..

peki ya lpg de tel levha olacak, tamponun altında olmayacak girişi vs..vs.. bunlara ne demeli

adamın kasko yaptıracak paası yok..
kış lastiği istiyon bunlar :D

1.5 bin az para diyon sonra .:D

para olsa kasgo yaptırırlar demi :D

kaskomuz yok...muskamız var...bi de kış lastğimiz olacak :D

cevseni-kebir-kolye.jpg

Geri