Kıytırık arabaya baktığım kadar.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meganne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

meganne

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
kıydırık arabaya baktığım kadar kendşme de baksam ne güzel olırdu diyorum.
ye babam ye..
iç babam iç...
sigara çay çay sigara sigara sigara kahve
içkim yok Allah'a şükür.
spor yapsam
programlı yemek yesem..
3 beyazı bıraksam...

arabaya baktığımız kadar kendi sağlığımıza da kendimize de bakalım yanloş mıyım arkadaşlar

Ben eskiden ugrasirdim ama artik hiic isim olmuyor,Calisiyor ve gidiyorsa tamamdir.Arada birsey gerekiyorsa tamirini yapar yada yaptiririm gerisine ellesmem.Yok lamba takmak yok panele karbon kaplamak vs vs hic bana gore degil.

13980493893_b85b154b64_c.webp

Bugün cilasını yapmışım ki mis :)
Size katılıyorum ama arabayı temiz görmeyince rahat edemiyorum .

temizlik ayri,ici disi her daim temizdir.o akdar bakim muhakkak olacak

Ya şimdi şöyle bişey var. Bakım işi modelden modele değişir .

Benim mesela , Triger yok , Sensör yok hiç bişey yok . Motorun yağını değiştiriyoruz , filtreleri değişiyor , Fren bakımları yapılıyor bitti.
Zaten arka amortisör ve 4 teker rulmanı yeni . Fren diskleri çok iyi . Bujiler deseniz sıfır aldım . :D 4 Lastiğide sıfır . Muayynede 2016 :D

Benim arabanın masrafı yok :D

( Bakımlarını aldığımda yaptırmıştım :D Hergün bakımda gibi anlaşılmasın :D Tek buji ve yağını yarı yılda değiştirdim :D )

Ya şimdi şöyle bişey var. Bakım işi modelden modele değişir .

Benim mesela , Triger yok , Sensör yok hiç bişey yok . Motorun yağını değiştiriyoruz , filtreleri değişiyor , Fren bakımları yapılıyor bitti.
Zaten arka amortisör ve 4 teker rulmanı yeni . Fren diskleri çok iyi . Bujiler deseniz sıfır aldım . :D 4 Lastiğide sıfır . Muayynede 2016 :D

Benim arabanın masrafı yok :D

( Bakımlarını aldığımda yaptırmıştım :D Hergün bakımda gibi anlaşılmasın :D Tek buji ve yağını yarı yılda değiştirdim :D )
On numara araba iste,bizde varda ne oluyor servis yandi,benzin begenmedi,egzos emisyonu sensoru memnun kalmadi vur kir parcala :)

Arabanın kıytırığı olmaz. Sen ona bakacaksın ki oda seni yolda bırakmayacak. Temizlik dahil her türlü bakımını yaptırırım, başım ağrımaz.ıslık

Arabana tabi ki bakacaksın sonuçta o da senin bütçene kaynayacak. Ne demişler bakarsan bağ bakmazsan dağ olurmuş ;)

genel olarak yanlış anlaşıldı galiba. arabaya baktığımız kadar kendimize de bakalım sağlığımıza dikkat edelim anlamında yazmıştım.

13980493893_b85b154b64_c.webp

Bugün cilasını yapmışım ki mis :)
Size katılıyorum ama arabayı temiz görmeyince rahat edemiyorum .

güle güle kullan kardeşim

Geri