Konbara Puanıda Ne Olaki ?

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Az önce telefonuma bir msj geldi değerli müşterimiz demiş hayretqwNeymiş efenim kredi kartı kullanımımdan kazandığım konbara puanım:soru200 tl'ye ulaşmışmış:tonyNeyse efenim bunları aktif hale getirmek için 0532......'ı arayacakmışım ha mesajı gönderen başka bir 532.......:aytuğVarmıdır içinizden birine gelen böyle geyik bir msjhımmMuhtemelen dolandırıcılık vs filandır ama iyi bişeysede faydalanalım dimi ama:aytuğ

aman abey dikkat.
kredi kartı numarasını da isterler şimdi, işlem yapabilmek için. kıhkıh.
geçen de bana mesaj geldi, bedava iphone kazandınız diye. aradım kapıştık.

bir de eurostar, eurod de falan kelme oyunları varya onlara da kılım.
40 kere arama dedim anama arıyor. bekletip duruyorlar. ev kadınlarını, kalbi temizleri kandırıyorlar işte.

konbara işi biteli çok oldu abi :) salla büyük olasılıkla dolandırıcı falandır, turkcellin 0532 i bi tane numarasu var oda müşteri hizmetleriydi ama oda değişti sonradan galiba onun için bence salla ş...... insan çok memlekette kimden nasıl para koparsam diye bakıyolar :@

direk polise ihber et abi

geçen gün aynı mesaj banada geldi mesajı sildim direk hiç ilgilenmem bunlarla belliki dolandırıcılar :)

532'Li Numaralardan Gelen Mesajlar - Aramalar Her Zaman Sakattır Nitekim Buda Sakat Ben Hayal Meyal Zor Hatırlıyorum Konbara Mevzularını Kalmadı Artık Onlar, Milleti Dolandırmak İçin Attıkları Sms'lerin Paralarını - Arama Paralarını Biriktirseler Salaklar Zaten Zengin Olur hihi

kontör, ipone felan hadi neyse de , geçen arkadaşımın telefona bir mesaj gelmişti koparttı bizi. durduk yere gelen mesajda "araba kazandınız !!! :yer şu numarayı arayında gelin arabanızı alın" yazıyordu, ya olurda bu kadarda olmaz yani. velhasıl kelam hepsi çakma bu mesajların geldiği gibi silmek lazım.

kontör, ipone felan hadi neyse de , geçen arkadaşımın telefona bir mesaj gelmişti koparttı bizi. durduk yere gelen mesajda "araba kazandınız !!! :yer şu numarayı arayında gelin arabanızı alın" yazıyordu, ya olurda bu kadarda olmaz yani. velhasıl kelam hepsi çakma bu mesajların geldiği gibi silmek lazım.

Evet konuyu açtıktan 3-4 saat sonra t-cell msj yollamış bu anlamdaki dolandırıcılık olayları hakkında dikkat çekme amaçlı,çözemediğim bu dolandırıcılar(muhtemelen)neye güvenip telefon numaralarını verebiliyorlarki?Takibi o kadar zor olmasa gerek....

Geri