Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bu konsoldaki 3 düğme nin biri dörtlüler, biri arka cam rezistansı diğerinin ne olduğunu anlayamadım merak ettim araştırdım bulamadım netten qw
geçen arka bagajdaki plastiği sökmüştüm temizlemek için o kırmızı şeritte bir tane ön farlardaki gibi lamba vardı ne olduğunu çözememiştim. demekki oymuş sağol roadfox bu araba bazen beni şaşırtıyor 90 yılının uzay mekiğiymiş hakkaten
geçen arka bagajdaki plastiği sökmüştüm temizlemek için o kırmızı şeritte bir tane ön farlardaki gibi lamba vardı ne olduğunu çözememiştim. demekki oymuş sağol roadfox bu araba bazen beni şaşırtıyor 90 yılının uzay mekiğiymiş hakkaten