Konuyu doğru yeremi açıyorum bilmiyorum ama yinede cevap verirseniz sevinirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CemTemiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CemTemiz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Dacia Duster'ın Renault Duster Türkiyede'ki Renault bayilerinde varmı yoksa buradaki bayilerden sipariş edilip Arjantin den'mi geliyor ??? cevaplarsanız sevinirim...ve fiyatları ile bilginiz varsa yazarsanız cok makbule geçer... şimdiden tşkler...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Duster ülkemize Renault logosuyla gelmiyor ve gelmezde,satış politikaları böyle...

ama ben gördüm bizim burda adami tanmiyorum ama pilakasi 34 dü ve 58 pilakali gördüm :S ztn renultun fabirakasi burda öyle olması saçma bence...

ama ben gördüm bizim burda adami tanmiyorum ama pilakasi 34 dü ve 58 pilakali gördüm :S ztn renultun fabirakasi burda öyle olması saçma bence...
Logoyu değiştirebiliyorsun,Ebay gibi sitelerde bulursun Arjantin üretimi logolardan...

araç dacia amblemli olarak çıkıyor..renault amblemli olması imkansız:)

iç tasatarimi aynımı peki ? 2012 modelinin ??? yani internete gördüğümüz renault duster gibimi içi ? dacia dusterin 2012 modeli ???

zaten daciayi renault satin almadi :S zatan fabrikasida burda cok saçma gerçekden :D

dacia yı renonun 1 alt kalitesi olarak düşün..motor olarak herşey aynı ama iç aksam plastik ve donanım olarak dacia renoya göre 1 düşük segmentte..wolkswagen skoda gibi..

bence skoda ile kıyascanak arac degil dacia duster diger dacialari bilemem ama duster tam bir aile araci...

neyse artik ben yarin renault daki arkadaşi arayim ona sorayim beli diyince yapiyolardir...

Geri