Köpeğe Çarptım :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uther77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Uther77

Savaş ŞEN
Başkan
77-Yalova
Merhaba arkadaşlar yaklaşık birbuçuk saat önce Yalova-Çınarcık yolunda önüme aniden çıkan köpeğe çarptım :( köpek yaşıyo arabadada bişey yok çok şükür alt panjurlar yerinden çıktı taktım onun dışında bişey olmadı çokta hızlı değildim Allah'tan olayı ailemle paylaşmak istedim Allah hepimizi korusun kazadan beladan

geçmiş olsun ölmemesi araçtada birşey olmaması sevindirici

Geçmiş olsun, umarım tekrar başına gelmez. Köpekte olsa can taşıyor üzücü bir durum olur ne yazık ki.

evet Deniz haklısın kesinlikle ama koşarak uzaklaştı hemen bişeyi yok onunda :eyv

Geçmiş olsun Savaş, görünmez kaza böyle bişey demekki...

Geçmiş olsun Savaş. Sıkıntı bir durum olmaması güzel

Geçmiş olsun.Allah beterinden korusun....

Geçen gün acıbademde bende kediyi eziyordum..Anayolda bi anda koşarak önüme fırladı.Direk frene asıldım aynayada baktım o sırada araba varmı diye..Kedi son anda kurtuldu.

Bu arada böyle acil durumlarda kedi veya köpek her neyse baktınız kurtaramıyacaksınız yapıcak bişi yok artık manevra yapmayın.Çünkü bu tip kaza yaşıyanları çok gördüm.Kedi veya köpeği ezmemek için manevra yapıp takla atanları veya başkasını ezenleri gördüm.Onun için kurtaramıyacagınızı anladıgınızda yapıcak bişi yok artık.
:(

Koşarak uzaklaşır can havliyle de belki iç kanaması vardır hayvanın onu bilemezsin. Geçmiş olsun.

geçmiş olsun...

Geri