Kör Nokta Aynası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 4Marilyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

4Marilyn

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamlar,
Clio 4 arac sahipleri dikiz aynasina monte etmis oldugunuz kör nokta aynası takanlar varsa tecrubelerini ve kullandiklari modelden bahsedelerse memnun olurum..;)

ben de clio4 joy aracıma kör nokta uyarı sistemi olan ayna taktırmak istiyorum. Bu teknik olarak mümkün mü?

hepsi burada da vardı aynaancak bir çok kullanıcı işe yaramadığını yazmış. biraz paraya kıyıp güzel bir şey almak lazım sanırım

ben daha önce taktım ama aynada kesik çizgi ------ bunun gibi yatay halinde bölüm var orası aracın kör nokta kısmını gösteren yer. ekstradan kullanacaksanız hepsiburada gittgidiyorda yuvarlak oval kare dikdörtgen şeklinde olanları mevcut. işe yaraması ile sizin bakış açınız ve kullanma amacınızla orantılıdır bana sorcak olursanız benim işime yaradı park ederken yere zemini göstermesi isteyerek ayarladım oturuş şeklim vs. boy farkında zorlanıyordum. uygun fiyata alıp deneyebilirsiniz. markası carub transformacion olması lazımdı ayna camının üstüne değilde aynanın gövdesinin üstüne yapıştırılan türden vardı. oda güzel pahalı ve beğenenler vardı hepsiburada sitesinde.
Örnekler....

OA_2622466.webp
OA_2622405.webp
OA_2859035.webp
OA_3509425.webp
OA_2534511.webp
OA_2508312.webp
OA_4249677.webp
OA_4728968.webp
OA_647668.webp

Tabi Kalitelerine Göre Fiyatlarda Değişir. Linkide Buyrun.

HepsiBurada Kör Nokta Ayna

Geri