kpi coupenin full depo menzili :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lordpozzo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lordpozzo

Ünal BAL - TRABZON,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
s7302632.jpg

yol bilgisayarı biraz şaşırmış geldi bana bakalım ne kadar gidecek şu an 230 km civarı yol gittim ve 51 lt benzin kaldığını gösteriyor

abi satarken ilana ekle dizel tasarufu k4m performansı :D

benm benzin ibresi aldıgımdan beri yarıyı gecemedi daha :D

Maşallah Allah nazarlardan saklasın :) benim bu değerleri görmem çok ama çok zor :)

ben 1150 km gördüm abi sapıtmıyor eğer o değerleri korursan gösterdiği km yi gidiyor.
ben max 900km gidebildim ışığın üstüne gitseydim 950 görürdü. anlık 4.5 litreyi gördüm... ortalama 5.6 falandı..

Sıfırlamışmıydınız ?

bu değeri sıfırlamak diye bişey duymadım benzin azaldıkça düşüyor depo doldukça çıkıyor 965 te düşmeye başladı :)

abi satarken ilana ekle dizel tasarufu k4m performansı :D

bu resmide ilana koyarım :)

benm benzin ibresi aldıgımdan beri yarıyı gecemedi daha :D

batuma gitmesem bende fulleyemem sanırım 150 tl ye fulledim bu ay biraz zam gelmiş orada da

Maşallah Allah nazarlardan saklasın :) benim bu değerleri görmem çok ama çok zor :)

amin. darısı başınıza

ben 1150 km gördüm abi sapıtmıyor eğer o değerleri korursan gösterdiği km yi gidiyor.
ben max 900km gidebildim ışığın üstüne gitseydim 950 görürdü. anlık 4.5 litreyi gördüm... ortalama 5.6 falandı..

trabzonda o değerleri imkansız dağın başında oturuyorum çıkarken 13 lt yi düşmüyor ortalama bazende ışıklarda darlandırıyorlar o zamanda 25 lt yi düşmüyor :)

Ünal bir foto daha çekseydin kaç olmuş orada benzin

Ne ettin sen abi yaa :D

Geri