Dün ani gelişen bir darlantı sonrası yakınlarımda kafasını ütüleyebileceğim birilerini aradım ve Alipaşa mahallesinden bir Fluence ın darlamasıyla soluğu Çayırderenin orman yollarında aldım
Aytuğ başkan ile beraber Çorluya geçtik. Sıfır orjinal bujileri servisten aldık (43 TL) Daha sonra da Çorlu sanayiye geçip BRC servisinde aracın gaz ayarlarını yaptırdım. Hatta ufak bir test sürüşüne de çıktık. Gazcı emmi birazcık tırstı bu motoru ilk defa görüyorum filan dedi. Güzel bir ayar çektik. Gaz ayarı fazla açık olduğundan sıkıntı yaşıyormuş araç. Şu an gayet stabil bir şekilde çalışıyor. Dönüş yolunda da dizel bi A3 ile biraz oynaştık
Akşamın finalinde yeni bujileri takmadan önce KT ye bir kompresyon testi yaptık. Sonuçlar beni çok memnun etti. Bütün silindirler değer olarak 180 PSI verdi
Ciğerlerimiz gayet iyi durumda. Buyrun başkandan inciler
Bu arada kapağın üstündeki yağa benzeyen parıltı lpg enjektörlerinin üstündeki bantın ısıyla gevşeyi motor kapağına yapışmasıyla meydana gelmiştir. Gene karanlık birileri çıkıp araba üst kapaktan yağ atıyor demesin diye peşinen söyleyeyim dedim 

Son düzenleme: