7 Şub 2013 #11 Kadir Salim T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 7,391 Tepkime puanı 247 Puanları 0 Yaş 33 Geçmiş olsun . Çok büyük bişey değil şükür..
7 Şub 2013 #12 Emir Emirhan SERKUŞ, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 7,991 Tepkime puanı 241 Puanları 63 Yaş 44 Serhanım geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, nazarlık olmuş canın sağolsun
7 Şub 2013 Konuyu Başlatan #13 SerhanÇELİK T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye 34-İstanbul Katılım 11 Eki 2010 Mesajlar 3,011 Tepkime puanı 185 Puanları 63 Yaş 40 doruk230' Alıntı: gecmis olsun... Genişletmek için tıkla ... Sağolasın azoist' Alıntı: ah şu paralar olur olmadık yerlere sıkışmıyor mu beni benden alıyorlar Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle Öyle Onur GONULLU' Alıntı: geçmiş olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Kardeşim Aykut Karabulut' Alıntı: Geçmiş olsun, böyle ufak kazalar arkadaşlarımızın dediği gibi nazarı olsun aracının, Genişletmek için tıkla ... Nazarlık Okadar Olur *USTA' Alıntı: Geçmiş olsun kardeşim,araban mı büyüdü girdiğin yer mi ufaldı,her gün girdiğin yere nasıl takabildin hayret,buna şükür demek lazım... Genişletmek için tıkla ... Abim O İşi Bende Çözemedim Buna Şükür Bukadarla Kurtardım Allah Daha Başka Büyük Kaza Bela Vermesin KuBiiLaY' Alıntı: Geçmiş Olsun Ufak ama bence can sıkıcı Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Kubilay Can Sıkılıyor İster İstemez ROADFOX' Alıntı: Geçmiş olsun kardeşim dostlarında dediği gibi nazar boncuğudur deyip geçmek lazım Genişletmek için tıkla ... Sağolun Abim Nazarlıktır
doruk230' Alıntı: gecmis olsun... Genişletmek için tıkla ... Sağolasın azoist' Alıntı: ah şu paralar olur olmadık yerlere sıkışmıyor mu beni benden alıyorlar Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle Öyle Onur GONULLU' Alıntı: geçmiş olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Kardeşim Aykut Karabulut' Alıntı: Geçmiş olsun, böyle ufak kazalar arkadaşlarımızın dediği gibi nazarı olsun aracının, Genişletmek için tıkla ... Nazarlık Okadar Olur *USTA' Alıntı: Geçmiş olsun kardeşim,araban mı büyüdü girdiğin yer mi ufaldı,her gün girdiğin yere nasıl takabildin hayret,buna şükür demek lazım... Genişletmek için tıkla ... Abim O İşi Bende Çözemedim Buna Şükür Bukadarla Kurtardım Allah Daha Başka Büyük Kaza Bela Vermesin KuBiiLaY' Alıntı: Geçmiş Olsun Ufak ama bence can sıkıcı Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Kubilay Can Sıkılıyor İster İstemez ROADFOX' Alıntı: Geçmiş olsun kardeşim dostlarında dediği gibi nazar boncuğudur deyip geçmek lazım Genişletmek için tıkla ... Sağolun Abim Nazarlıktır
7 Şub 2013 Konuyu Başlatan #14 SerhanÇELİK T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye 34-İstanbul Katılım 11 Eki 2010 Mesajlar 3,011 Tepkime puanı 185 Puanları 63 Yaş 40 Kadir Salim' Alıntı: Geçmiş olsun . Çok büyük bişey değil şükür.. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Kadirim Buna Şükür Emir34' Alıntı: Serhanım geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, nazarlık olmuş canın sağolsun Genişletmek için tıkla ... Sağolun Abim Nazarlık Diyorum
Kadir Salim' Alıntı: Geçmiş olsun . Çok büyük bişey değil şükür.. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Kadirim Buna Şükür Emir34' Alıntı: Serhanım geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, nazarlık olmuş canın sağolsun Genişletmek için tıkla ... Sağolun Abim Nazarlık Diyorum
7 Şub 2013 #15 tals Mustafa SEVER, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 21 May 2011 Mesajlar 260 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 Geçmiş olsun Allah beterinden seni ve herkesi korusun...
7 Şub 2013 Konuyu Başlatan #16 SerhanÇELİK T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye 34-İstanbul Katılım 11 Eki 2010 Mesajlar 3,011 Tepkime puanı 185 Puanları 63 Yaş 40 tals' Alıntı: Geçmiş olsun Allah beterinden seni ve herkesi korusun... Genişletmek için tıkla ... Sağolun Allah Kimseye Daha Kötüsünü Yaşatmasın
tals' Alıntı: Geçmiş olsun Allah beterinden seni ve herkesi korusun... Genişletmek için tıkla ... Sağolun Allah Kimseye Daha Kötüsünü Yaşatmasın
7 Şub 2013 #17 imaparatoR-9 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Haz 2011 Mesajlar 446 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Yaş 35 Geçmiş olsun en büyüğü bu olsun Allah daha beterinden korusun
7 Şub 2013 #18 *Gökhan42 Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Haz 2011 Mesajlar 0 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Yaş 37 gecms olsun Allah beterınden korusun ufak bi sıyrık olacak o kadar
7 Şub 2013 #19 ApSUVai Bilgi Girilmemiş *USTA' Alıntı: Geçmiş olsun kardeşim,araban mı büyüdü girdiğin yer mi ufaldı,her gün girdiğin yere nasıl takabildin hayret,buna şükür demek lazım... Genişletmek için tıkla ... Tam Yazacagim Yorum Lakin Bende 15 Yildir Girdigim Garaja Bir İki Sefer Takiyordum Araci Allahtan Degmedim Daha Bazen Olabiliyor Yani
*USTA' Alıntı: Geçmiş olsun kardeşim,araban mı büyüdü girdiğin yer mi ufaldı,her gün girdiğin yere nasıl takabildin hayret,buna şükür demek lazım... Genişletmek için tıkla ... Tam Yazacagim Yorum Lakin Bende 15 Yildir Girdigim Garaja Bir İki Sefer Takiyordum Araci Allahtan Degmedim Daha Bazen Olabiliyor Yani
7 Şub 2013 Konuyu Başlatan #20 SerhanÇELİK T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye 34-İstanbul Katılım 11 Eki 2010 Mesajlar 3,011 Tepkime puanı 185 Puanları 63 Yaş 40 Exelance MeGGy' Alıntı: Geçmiş olsun en büyüğü bu olsun Allah daha beterinden korusun Genişletmek için tıkla ... Amin Cümlemizi *Gökhan42' Alıntı: gecms olsun Allah beterınden korusun ufak bi sıyrık olacak o kadar Genişletmek için tıkla ... Sağol Gökhan Nazarlık ApSUVai' Alıntı: Tam Yazacagim Yorum Lakin Bende 15 Yildir Girdigim Garaja Bir İki Sefer Takiyordum Araci Allahtan Degmedim Daha Bazen Olabiliyor Yani Genişletmek için tıkla ... Olabiliyor Tabi Abim Oanki Psikolojik Durum Yorgunluk Vs
Exelance MeGGy' Alıntı: Geçmiş olsun en büyüğü bu olsun Allah daha beterinden korusun Genişletmek için tıkla ... Amin Cümlemizi *Gökhan42' Alıntı: gecms olsun Allah beterınden korusun ufak bi sıyrık olacak o kadar Genişletmek için tıkla ... Sağol Gökhan Nazarlık ApSUVai' Alıntı: Tam Yazacagim Yorum Lakin Bende 15 Yildir Girdigim Garaja Bir İki Sefer Takiyordum Araci Allahtan Degmedim Daha Bazen Olabiliyor Yani Genişletmek için tıkla ... Olabiliyor Tabi Abim Oanki Psikolojik Durum Yorgunluk Vs