Kuş pisliği silerken tavanda solmalar oldu acil yardimmm!!!

çevik_team

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
26 Eki 2014
Mesajlar
20
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Arkadaşlar tavanda ve aracın çeşitli yerlerindeki kuş pisliklerini temizlerken aracın renginde solmalar oluştu...Bunu nasıl giderebilirim...Acil yardımlarınızı bekLiyorum...CİLA İŞİ ÇÖZER Mİ?
 
Pasta cila bir nebze hafifletir...
 
Siyah wolkswagen aracımda kuş pisliği vardı aynı şekilde bende yıkadım sildim boyada solma meydana geldi kuş pisliği asitlidir o yüzden böyle bir sorun oluşuyror pasta sonrasında cila sonrasında wd-40 uygulaması deneyin bence faydası olacaktır az cok
 
sadece cila çeksem olurmu...pastaya gerek var mı..
 
Pasta acemi ellerde boyanın incelmesine sebep olur. O nedenle uzmanın pasta atmasında fayda var. Ama cilayı el yordamı ile kendiniz de atabilirsiniz.
 
Kuş pisliğini çok zaman geçmeden ıslatarak bastırmadan almak lazım yoksa hemen iz yapıtor. Bence işi bilen birine pasta cila yaptırın en azından hafifletir.
 
Geri
Üst