04.10.2017 Tarihinde Ernaz Sakarya’dan 2016 Model Renault Talisman İcon Paket ve Full Donanımlı Bir Araç Satın Aldım. Aracın Boya Koruma İşlemleri İçin Götürdüğümde Oradaki Arkadaşın “ Bu Araç Kazalımı “ Demesi Üzerine Aracı İncelediğimde;
* Sağ kapı sağ çamurluğa doğru içeride,
* Sağ ön kapı arka kapıya doğru hem düşük hemde üstten dışarıya doğru açık,
* Ön kaput sol ayna tarafına doğru yukarıdan gelen kuşakla çizgileri dengesiz,
* Arka tampon sol üst bagaj kapağı altı hem yandan hem arkadan dışarıya doğru atık,
* Baş üstü gösterge kaplaması sağ yan taraftan atık,
* Sol emniyet kemerinin bağlı olduğu yerdeki airbag kısmından ve bir kaç başka kısımdan daha trim sesleri geliyor.
* Araç P den R konumuna geçerken cırlama yapıyor.
* Son olarak araç boyasını incelediğimizde farklı değerlerin ortaya çıktığını görüyoruz.
Araçta hiç bir tamirat / tadilat işlemine izin vermeyeceğimden dolayı aracın geri iadesini / değişimini talep ediyorum.
İşlemler devam ediyor şikayetim bu yönde. Gelişmeleri buraya tekrar yazacağım arkadaşlar.
* Sağ kapı sağ çamurluğa doğru içeride,
* Sağ ön kapı arka kapıya doğru hem düşük hemde üstten dışarıya doğru açık,
* Ön kaput sol ayna tarafına doğru yukarıdan gelen kuşakla çizgileri dengesiz,
* Arka tampon sol üst bagaj kapağı altı hem yandan hem arkadan dışarıya doğru atık,
* Baş üstü gösterge kaplaması sağ yan taraftan atık,
* Sol emniyet kemerinin bağlı olduğu yerdeki airbag kısmından ve bir kaç başka kısımdan daha trim sesleri geliyor.
* Araç P den R konumuna geçerken cırlama yapıyor.
* Son olarak araç boyasını incelediğimizde farklı değerlerin ortaya çıktığını görüyoruz.
Araçta hiç bir tamirat / tadilat işlemine izin vermeyeceğimden dolayı aracın geri iadesini / değişimini talep ediyorum.
İşlemler devam ediyor şikayetim bu yönde. Gelişmeleri buraya tekrar yazacağım arkadaşlar.
Moderatör tarafında düzenlendi: