Laguna 1 tekleme ve geri viteste giderken titreme yapıyor

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tuna58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tuna58

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
24 Ağu 2013
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Ben tuna sivas aracim 1998 2.0 8 v rxe 115 ps
aracimi yeni aldim fakat motor soğukken aşiri şekilde tekleme yapiyor.isininca çok hafif bir tekleme kaliyor.araç atiker lpg li.servise götürdüğümde 2.500 tl masraf çikardilar egzantirikten tutunda subaplara kadar değişeceğini söylediler.ayrica geri viteste giderken titreme yapiyor.laguna kullanicilar bu tür arizalar ile karşilaşmişlardir sorunu nasil çözdüklerini yazarlarsa çok memun olurum.

Not bobinin biri ve buji kablolari değişti.
 
Aracıma atıker lpğ takdırdım ve 1 hafta sonra tekleme yapmaya başladı .
pr_02_118_min.jpg

4 ünüde değiştirdim .giderken tekleme olmuyor.Şu anda benzinli araç gibi gidiyor daha önce çekişde düşme vardı ,şu an yok
Atıker bayısıne gıdın bilgisayara bağlasınlar .Ateşlemede sorun olabılır.
Lpğ taktırdıktan sonra kronık sorun olarak çıkıyor bu durum
 
Benim bildiğim motorda böyle bir sıkıntı olsan her zaman yapar teklemeyi.Bana kalırsa senin sorunun lpg ile.Ben 5 yıl kullandım lagunayı böyle bir sıkıntı olmadı
 
teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgi için evet tekleme ile birlikte özellikle rampada çok düşüş yaşıyorum sanki aracın arkasındn biri asılıyormuş gibi.atiker servisine gittim ateşleme dedi buji kablosu faln değişti bobinin biri ile birlikte fakat aynı biraz düzelme oldu dedğniz gibi enjöktör bu resimdeki galiba onalrı da değişmesini istiycem inşallah sorun çözülür.gerçekten artık nokta atışı bulabileceğim usta yok gibi.ANCAK BU SİTE SAYESİNDE AYNI SORUNLARI YAŞAYAN ARKDAŞLARLA FİKİRALIŞ VERİŞİ YAPARAK BİR BİRİMİZE ÇARE OLACĞINI DÜŞÜNÜYORUM ŞİMDİDEN EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORU LÜTFEN BİLGİLERİMİZ PAYLAŞALIM .
 
Geri
Üst