Laguna 1996 rxe

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan master35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

master35

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar. Yeni aldığım araçla ilgili bir kaç sorunum var.

1- Kül tablası kırık yenisini bulma şansım var mı?

2- Kalorifer-klima motoru arızalı (içeriye hava üfleyen motor) yenisi var mıdır?

Bunların dışında sorun yok fakat internette de parça temin edebileceğim düzgün bir site bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

Hurdacılar,ikinci el parcacılar,yedek parçacılarda bulmanız yüksek Ankaradaysanız size gideceğiniz birkaç yer söyleyebilirim

Hocam izmir deyim maalesef. Peki internetten genel anlamda bu aracın parçalarını bulabileceğim bir site tavsiye edebilriminiz?

Onur kardeşimin tavsiye edeceği yerlerin internet siteleride vardır mutlaka,değerlendir bence.

Izmirde stadyum metronun ordaki cikmacilara ve 2. Sanayide kanal dibindeki cikmacilara haftaici gidip istediklerinizi bulabilirsiniz. Haftasonu ilgilenmezler cok yogun oldugu icin.

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam ilgilendiğiniz için teşekkürler. İnternetten kapsamlı parça bulabileceğim bir site var mıdır ?

Sahibinden de bu cikmacilarin ilanlari var. Parca konusunda neden internetten almak istiyorsunuz izmirde bir dunya sanayi var, daha ucuza bulursunuz bence

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyi günler arkadaşlar ismim sefa atılgan. Bursadan yazıyorum. 1996 model 2.0 rxe model arabamda rolanti problemi var. aracın genel olarak rolanti motoru, gaz sistemi (1 aylık), aracın kendi motoru yenidir. fakat ani fren ve sabah ilk çalıştırdığımda rolantide düşme ve dolayısıyla stop etme problemi var. bugün reno servisinde cihaza bağlandı. herhangi bir donanımsal ve elektriksel bi problemin omadığı, bu model araçlarda aracın kendi motoruna bağlı olarak rolanti problemi olduğu söylendi (!). ne kadar doğru bilemiyorum ama inandırıcı gelmedi bana. 1 yıldan fazladır bu problemi halledemiyorum. araç genel olarak elden geçti hiçbir donanımsal ve elektriksel problem yok. yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim

iyi günler arkadaşlar ismim sefa atılgan. Bursadan yazıyorum. 1996 model 2.0 rxe model arabamda rolanti problemi var. aracın genel olarak rolanti motoru, gaz sistemi (1 aylık), aracın kendi motoru yenidir. fakat ani fren ve sabah ilk çalıştırdığımda rolantide düşme ve dolayısıyla stop etme problemi var. bugün reno servisinde cihaza bağlandı. herhangi bir donanımsal ve elektriksel bi problemin omadığı, bu model araçlarda aracın kendi motoruna bağlı olarak rolanti problemi olduğu söylendi (!). ne kadar doğru bilemiyorum ama inandırıcı gelmedi bana. 1 yıldan fazladır bu problemi halledemiyorum. araç genel olarak elden geçti hiçbir donanımsal ve elektriksel problem yok. yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim

araçın motoru nedir rolanti ayar motorları var n7q motor ise muhakkak orjinali ile geğiştir yada değiştirmeden önce bir kere temizlet.

Geri