Laguna 2 alarak kulübe katıldım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fatihz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
birde bu konuşan bilgisayarın sesi çok az çıkıyor, sesi nasıl yükseltiyoruz acaba?

teşekkürler, 22500 tl.
hayırlı olsun güle güle kullan fatih bey. benimki 3 yıl oldu gayet memnunum. auto lock dediğine basarsan bir defa artık aç kapa tuşlarına basmana gerek kalmaz. arabaya yaklaşınca kilit kendisi açılır uzaklaşınca kendisi kapanır. ben pek kullanmadım. malum ortalıkta hırlı hırsız serbest gezerken ben kendim kapatır birde kontrol ederim. saygılarla.

teşekkürler, auto lock a nezaman basacağız, kapatırken mi açarken mi? bugün biriki defa denedim kart yanımda iken kapıyı açmaya çalıştım açılmadı, aslında aracın birebir kullanma kılavuzunu bulabilsem çok iyi olacak merak ettiğklerimin hepsi kılavuzda yazar ama nereden bulunur bilemiyorum.

yahu biz aracı tanımaya sorunlarını çözmeye çalışalım, şerefsizin ... (daha söylencek çok ağır şeyler var ama yazmak sorun olur) biri arabanın kaputunu enlemesine 1 metre kadar çizmiş... şimdi insan konu komşusundan bile şüpheleniyor psikolojik olarak çok kötü etkileniyor, anlıyorsunuzdur zaten, Allah bunu yapan şerefsize cezasını verir diyorum başka da söylenecek birşey yok zaten.

3 butonlu hands free kartını kullanarak düğmelere dokunmadan araca yaklaşıp uzaklaşınca kapıları açıp kapamak için ekstra kalibrasyon tanıtma gibi birşey mi yapmak gerekiyor? ne yaptıysam bu özelliği kullanamadım, pilleri kontrol ettim hatta yeni taktım yine aynı, üzerindeki düğmelere basınca açma kapama yapıyor, sorun ne olabilir?

Geri