Laguna 3 GT dci-220 HP

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Videonun 1.30 sn sine dikkat

her türlü kapışırım:)

Tüpçüye bak sen...:D

Araç iyi duruyor ama (:

ben 4ws özelliğini sevmiyorum ya, son derece gereksiz bi özellik ve yüksek hızlarda gayet sıkıntı. gerçi yüksek hızlarda devredençıkıyor diye biliyorum ama yine de ekstra ağırlık ve mekanik parça fazlalığı :) ama konunun özüne yani yukarıda ki mavi lagunaya gelirsek işi bitirmiş :)

Bence araç park ederken ekstra hafifleşen direksiyon gibi sadece sürücü tarafından devreye sokulmalı. Uzun yolda gerek olacağını zannetmiyorum.

biçer döver gibi alet :)
ayrıca adamlar kilisenin çanını çınlattılar bizim memlekette bu tarz reklamda ezan okutsan memleket elden gidiyo derler

Ben yurt dışında yaşıyorum. Aynı aracın 2011 modeli var bende.Siyah renk. Dizel 2 motor 185 beygir.
Arka tekerlekleri dönen modeli 4 CONTROL dür. ben çok araba sürdüm,ama böyle güzel manevra alan araç ilk defa sürdüm.özellikle şehir içinde aracın arka
tekerleğinin dönmesi super bişey. herkeze tavsiye ederim.aracın içi de son derece lüx ve ergonomik. türkiyede çok baktım ama hiç 4 CONTROL görmedim..

Ben yurt dışında yaşıyorum. Aynı aracın 2011 modeli var bende.Siyah renk. Dizel 2 motor 185 beygir.
Arka tekerlekleri dönen modeli 4 CONTROL dür. ben çok araba sürdüm,ama böyle güzel manevra alan araç ilk defa sürdüm.özellikle şehir içinde aracın arka
tekerleğinin dönmesi super bişey. herkeze tavsiye ederim.aracın içi de son derece lüx ve ergonomik. türkiyede çok baktım ama hiç 4 CONTROL görmedim..
tek tükde olsa var...

Geri