Laguna 3 LED Gündüz far uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atakan66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

atakan66

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır yaptırmayı planladığım Laguna 3 led far uygulamasını yaptırdım, beğeninize sunarım

Araba çok kirli, yıkatınca yeni fotolarını yükleyeceğim,

Uploaded with ImageShack.us

Çok iyi olmuş... Maşallah...

aman park lambalarını beyaz power led yapma. ben yaptım sürekli patlıyor. hatta şu anda park lambamın biri yanmıyor. ben de eskisiyle değiştireceğim.

Güzel olmuş ama belirgin olmamış.süs amaçlı yaptıysan tam olmuş,farkındalık olarak yaptıysan zayıf kalmış.

Gayet güzel bir uygulama olmuş..

Bencede farkındalık için zayıf olmuş ama mükemmel durmuş yani bana göre hiç sonradan yapılmış havası vermiyor, yakışmış Maşallah... :bravo

Ya pozisyonundan dolayı yada ledlerin gücünden dolayı biraz zayıf gibi geldi. Fotoğrafta yanıltıyor olabilir gerçi. Ancak bu şekilde ise gündüz hiç farkedilmez. Gece güzel durur.

Güzel olmuş eline sağlık

Arkadaşlar yorumlar için çok teşekkürler, Burak kardeş uyarın için çok teşekkürler. Biraz fotoğraf yanılttı sanırım, ben tekrar sizinle fotoğraf paylaşacağım, Saygılar

aman park lambalarını beyaz power led yapma. ben yaptım sürekli patlıyor. hatta şu anda park lambamın biri yanmıyor. ben de eskisiyle değiştireceğim.

Kardeşim çok sağol uyarın için, düşünmüyo değildim, peki led kalitesi fark edermi, yani senin aldiğindan daha kaliteli beyaz led alsak yine patlar mı diyosun,

Geri